E despre stil, nu despre fashion

Cred că aţi înţeles deja că rostul articolelor mele aici pe blog nu este să vă prezint mereu câte ceva nou şi trendy. Cu atât mai puţin să fac reclamă brandurilor sau să vă conving să cumpăraţi lucruri pe care eu nu le-aş purta.

Desigur, îmi plac noutăţile şi îmi place să mă ţin (şi să vă ţin) la curent cu trendurile în fashion.

Dar acest blog este despre stil, nu despre fashion.

Fashionul, moda cu veşnic schimbătoarele ei feţe, nu are de-a face cu stilul decât tangenţial, deşi multe femei cred că ele se confundă.

În realitate stilul e o împletire între modă, personalitate şi atemporalitatea bunului gust.

A avea stil este o calitate care se educă dar care nu depinde nici de branduri, nici de trenduri, nici de cât de scumpe sunt hainele pe care le porţi.

Am simţit nevoia să fac această introducere pentru că poate unele dintre voi vă întrebaţi de ce repet adesea piesele din ţinutele mele. De ce nu port mereu ţinute complet noi.

Din mai multe motive.

Mai întâi pentru că toate hainele, pantofii şi accesoriile pe care le port sunt cumpărate de mine. N-aş avea niciodată banii necesari să-mi cumpăr o întreagă ţinută nouă în fiecare zi. 🙂

Al doilea motiv este faptul că vreau să ilustrez cum funcţionează versatilitatea vestimentară şi felul cum poţi folosi şi refolosi aceeaşi piesă vestimentară în ţinute diverse.

În fine, cel mai important motiv este că îmi doresc ca ţinutele pe care le prezint aici să constituie o sursă de inspiraţie pentru cititoarele articolelor mele, iar sugestiile mele stilistice să vă fie accesibile şi folositoare.

Acestea fiind zise, ţinuta mea de azi este compusă în întregime din piese pe care le-aţi mai văzut: pantalonii cu desen floral în stilul anilor ‘70, sacoul şi papucii lila, geanta cross-body albastră.

Singura piesă nouă este minunatul colier albastru de la Shopika pe care îl iubesc şi o să-l mai vedeţi pe-aici. 🙂

Dacă ţinuta mea te inpiră şi îţi doreşti piese asemănătoare (nu aceleaşi, deoarece nu mai sunt disponibile), iată unde poţi găsi.

Pantaloni la FashionDays
Sacou la FashionDays
Saboţi la CCC
Colier la Shopika

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Ce înseamnă să ai stil?

Secretul unei ţinute de vară cu stil

Cum să te îmbraci “altfel” după 50 de ani

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
E despre stil, nu despre fashion
Article Name
E despre stil, nu despre fashion
Description
O ţinută cu sacou lila, pantaloni înfloraţi şi papuci cu platformă.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *