O clarificare necesară

În ultima perioadă am fost “certată” de unele din urmăritoarele mele pentru că piesele vestimentare pe care le-am recomandat în articolele mele nu sunt aceleaşi cu cele pe care le port eu. Sau că fac o reclamă înşelătoare pentru că produsele recomandate de mine nu mai erau disponibile.

Una dintre cititoarele mele a avut chiar o exprimare nostimă, spunând că ea nu doreşte sugestii, ci vrea să vadă direct produsul, “mură-n gură”. 🙂

Mă simt, prin urmare, obligată să o clarificare necesară.

Nu fac reclamă

Scopul blogului meu nu este să facă reclamă unor produse, firme sau branduri.

Aşa cum am mai scris, produsele pe care le port în ţinutele mele sunt cumpărate de mine. Acestea fac parte din garderoba mea, pot fi mai noi, mai vechi sau de-a dreptul vintage.

Din acest motiv, multe din hainele sau accesoriile pe care le port nu (mai) sunt disponibile.

Ţinutele prezentate în articolele mele au rolul de a ilustra diverse idei şi sugestii stilistice şi nu de a promova sau de a face reclamă unor produse.

Totuşi, pentru a veni în ajutorul femeilor care găsesc inspiraţie în ţinutele mele, am considerat că este util să completez articolele şi cu nişte sugestii de shopping.

Iată de ce, la finalul fiecărui articol am inclus linkuri la produse asemănătoare celor pe care le port eu sau la piesele purtate de mine, dacă sunt încă disponibile.

Este mult mai dificil să găsesc produse similare decât să dau linkuri chiar la produsele purtate de mine, aşa că recurg la această soluţie numai în cazul în care produsele din ţinuta mea nu se mai găsesc în magazine.

Pentru a evita orice confuzie, voi specifica de acum şi mai clar dacă e vorba de acelaşi produs sau de produse similare.

Recomand numai acele magazine pe care le cunosc şi în care am încredere

La fel cum nu fac reclamă unor produse, NU scriu articole plătite despre anumite magazine.

Dacă am recomandat un anumit magazin online este pentru că am cumpărat de acolo şi am avut o experienţă pozitivă.

Recomandările mele sunt subiective şi exprimă strict opinia mea. Nu exclud posibilitatea ca unele dintre cititoarele mele să aibă o altă experienţă cu magazinul respectiv. În orice caz, recomandările mele sunt făcute cu bună-credinţă şi cu încrederea că sunt în avantajul vostru.

Ţinuta de azi

Ţinuta mea de azi se înscrie şi ea, în bună măsură, în sfera clarificărilor de mai sus. Astfel, nici rochia, nici cardiganul cu dungi, ambele de la Bonprix, nu mai sunt disponibile, iar coşul de pai şi colierul sunt nişte piese vintage, din anii 70.

Totuşi, asta nu înseamnă că dacă ţinuta mea te inspiră, nu ai putea compune una similară cu produse pe care le poţi găsi în magazinele online. De aceea îţi şi las mai jos linkuri la piese care pot alcătui o ţinută asemănătoare.

Am dorit să ilustrez modul cum poţi crea trei ţinute diferite, plecând de la aceeaşi piesă de bază, rochia galbenă.

Ţinuta de azi are un aer rustic imprimat de ţesătura cardiganului şi celelalte detalii: cureaua împletită, espadrilele şi coşul de pai.

Spre deosebire de aceasta, ţinuta cu sacoul alb este elegantă, potrivită pentru o ocazie specială de vară, iar cea cu jacheta din denim este una casual, de toată ziua.

Dacă îţi doreşti o ţinută asemănătoare celei pe care o port azi, iată ce îţi recomand.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Secretul unei ţinute de vară cu stil

Când culorile devin un simbol – galben şi albastru

Cum să porţi galben după 50 de ani

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
O clarificare necesară
Article Name
O clarificare necesară
Description
O ţinută cu rochie galbenă, cadigan în dungi şi geantă de pai.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *