În trend – Imprimeurile anilor ‘70

Dacă ar fi să am o epocă preferată în moda feminină, aceasta ar fi aceea a anilor ’70.

Este epoca flower power, a pantalonilor evazaţi, a sandalelor cu platformă, a fustelor mini şi a imprimeurilor fantastice.

Fireşte, admir şi moda deceniilor anterioare, anii ’50, cu superbele rochii ample cu jupon sau cea a anilor ’60, cu liniile sale elegante. Totuşi, explozia de forme, culoare şi creativitate a anilor ’70 este fără egal.

Iată de ce, mă bucură nespus faptul că imprimeurile şi croielile acelei perioade au fost readuse în prim-planul modei şi au devenit super trendy în acest sezon.

Printre elementele stilistice specifice perioadei se numără imprimeurile: forme geometrice, imprimeuri paisley, printuri florale stilizate, zig-zaguri şi dungi.

Ţinuta mea de azi are drept personaje principale pantalonii şi bluza cu acest superb imprimeu floral stilizat, în nuanţe de lila, albastru, alb şi bej, direct inspirat din imprimeurile anilor ’70.

Mi le-am cumpărat separat, de la Orsay, mai întâi pantalonii, de care m-am îndrăgostit la prima vedere. După ce i-am primit am descoperit că există şi bluză cu acelaşi imprimeu şi n-am rezistat tentaţiei.

Am purtat ansamblul cu un sacou cambrat crem, pantofi de aceeaşi culoare şi o poşetă mică, lila.

Este o ţinută elegantă, foarte modernă, în care nu ai cum să treci neobservată. Din păcate, deşi nu a trecut multă vreme de când le-am cumpărat, nici pantalonii, nici bluza nu mai sunt disponibile acum. Se vede că nu am fost singura care s-a îndrăgostit de acest print. 🙂

Totuşi, am găsit pentru voi câteva modele de pantaloni la fel de frumoase, chiar dacă nu pe aceleaşi culori.

Pantaloni cu imprimeu paisley
Pantaloni verzi cu imprimeu floral
Pantaloni cu imprimeu roşu şi alb
Pantaloni cu imprimeu floral roz

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Trenduri cromatice – very peri şi verde

Combinaţii neobişnuite de culori – verde şi mov

Cum să porţi pantaloni cu imprimeu dacă eşti plinuţă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
În trend - Imprimeurile anilor ‘70
Article Name
În trend - Imprimeurile anilor ‘70
Description
O ţinută cu pantaloni şi bluză cu imprimeu floral stilizat şi sacou crem.
Author
MaxineOver50

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *