Despre Maxine

Salut, bine ai venit pe blog! 🙂

Eu sunt Eugenia şi sper ca articolele mele să te ajute să-ţi descoperi stilul personal, oricare ţi-ar fi vârsta, greutatea sau forma corpului tău.

De ce MaxineOver50?

Over 50 e destul de evident.

Am început să scriu aici când aveam 54 de ani, inspirată de câteva doamne extrem de stilate şi inteligente care au bloguri de stil orientate către femeile de vârstă mijlocie: Beth Djalali (https://www.styleatacertainage.com), Jennifer Connoly (https://awellstyledlife.com) sau Deborah Boland (https://www.fabulousafter40.com)

Blogurile lor sunt pline cu sfaturi de stil excelente şi ţinute minunate; am învăţat o mulţime din articolele lor.

Numai că toate cele trei doamne, ca şi multe altele care au bloguri de fashion, sunt slabe, arată foarte bine şi au corpuri suple şi tonifiate.

Eu nu sunt aşa 🙂

Am 1,70 înălţime, multe kilograme în plus, şolduri late, celulită şi o „burtică” de care m-aş lipsi bucuroasă. Şi îndrăznesc să spun că foarte multe femei peste 50 de ani (dacă nu chiar majoritatea) îmi seamănă.

Din păcate, piaţa de fashion este orientată către femeile tinere şi slabe, iar pentru cele din zona mea de vârstă şi greutate, oferta e de cele mai multe ori, săracă şi plină de modele ce par scoase din şifonierul bunicii.

Aşa încât scopul meu aici este dublu: sa îţi ofer idei şi inspiratie în procesul de construire a stilului tău personal şi să te ajut să găseşti produse frumoase, de calitate şi care să fie cu adevărat valoroase pentru garderoba ta.

Ce-i cu Maxine?

Maxine – adică magazinul online maxine.ro – a fost proiectul în care mi-am investit timpul şi eforturile vreme 12 ani, şi care acum s-a închis.

În toţi aceşti ani, munca mea s-a împletit atât de mult cu viaţa mea, încât am ajuns să mă identific cumva cu Maxine. Ceea ce, spun teoriile de business, e o greşeală majoră. Şi nu le-aş contrazice 🙂

Oricum, chiar dacă magazinul online nu mai există, Maxine va continua aici, pe blog, dar şi pe maxine.ro, care s-a transformat într-un site de tip catalog de fashion, având ca nişă tot femeile de vârstă medie.

Aici pe blog vei vedea că articolele sunt ilustrate adesea cu propriile mele tinute. Cred că pentru o femeie normală este mult mai încurajator să vadă o anumită combinaţie vestimentară purtată de cineva care-i seamănă, decăt de o fată tânără şi subţire ca o trestie.

Pentru că moda nu este în primul rând despre haine ci mai ales despre noi, cele care le purtăm.

Si cum fiecare femeie, plinuţă sau suplă, înaltă sau scundă, are uneori îndoieli şi întrebări legate de înfăţişarea şi de stilul ei, Maxine e aici ca să te ajute.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!