Când e cel mai bine să-ţi cumperi un palton

Sigur, ai putea răspunde “Atunci când am nevoie de el”.

Dar eu cred că ai nevoie de un palton în garderobă oricând. Chiar dacă nu-l porţi mereu, ba chiar îl porţi rar, la ocazii mai degrabă speciale.

Dar trebuie să-l ai acolo, în dulap, pus pe un umeraş solid, încheiat şi ferit de praf în sacul lui de plastic.

Pentru ca atunci când se va ivi acea ocazie când te îmbraci cu o rochie deosebită să-ţi poţi completa ţinuta cu stil, cu un palton elegant şi să nu dai din colţ în colţ că n-ai ce purta pe deasupra.

Aşa încât, dacă încă nu ai un palton în garderobă, îţi recomand cu căldură să te gândeşti să-ţi cumperi unul.

Iar aceasta este perioada cea mai bună din an când îţi poţi cumpăra un palton… şi în general orice haină de iarnă.

De ce? Evident, pentru că acum, când se termină sezonul rece, preţurile sunt reduse dramatic.

Ce-i drept, tocmai din acest motiv stocurile se epuizează rapid, dar poţi încă să găseşti produse de bună calitate la preţuri foarte bune.

Marea majoritate a paltoanelor mele sunt cumpărate în ultimii ai, în această perioadă, cu reduceri foarte mari. Mi-am cumpărat diverse culori (negru, camel, bordo, în carouri) şi diverse croieli, toate la preţuri excelente.

Chiar dacă se încălzeşte vremea şi nu ajung să-l port imediat după ce l-am cumpărat, îl depozitez cu grijă şi la toamnă, când se face frig din nou, am un palton nou-nouţ, fără să mai cheltuiesc nici un ban.

Ţinuta de azi

Un exemplu este paltonul pe care îl port în ţinuta de azi, pe care l-am luat de la Bonprix. Preţul întreg este 300 de lei iar acum este redus la 125 de lei. În plus, dacă eşti membru al clubului Bonprix ai o reducere suplimentară de 10%. Iar în aceste zile există şi o promoţie cu reduceri de 15% la comandă. Aşa că practic îţi poţi cumpăra un palton la preţul unui tricou.

Este un palton din stofă plină, uşor pufoasă, cu revere mari şi umeri căzuţi, foarte frumos croit şi lucrat. Are o linie casual, uşor masculină, dar eu am deja paltoane cu croială clasică şi mi-am dorit unul cu o croială mai sport.

Ceea ce m-a atras a fost mai ales culoarea, îmi doream de mult un palton albastru iar această nuanţă azurie este perfectă pentru mine şi foarte modernă.

Îl port cu nişte pantaloni reiaţi albastru închis, un tricou în dungi şi nişte pantofi sport cu platformă. Iar pentru a aduce un strop de culoare am adăugat o poşetă cross-body şi nişte cercei galbeni.

Am obţinut astfel o ţinută casual veselă şi tinerească, potrivită pentru începutul primăverii.

Dacă îţi doreşti şi tu un palton ca al meu îl găseşti aici.

Paltoane la reducere găseşti la Bonprix, AboutYou, Answear sau Factcool.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum asortezi un palton camel. Smart-casual, cu albastru.

Un palton verde? Ce idee neobişnuită!

De ce să-ţi cumperi un palton clasic de stofă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Când e cel mai bine să-ţi cumperi un palton
Article Name
Când e cel mai bine să-ţi cumperi un palton
Description
O ţinută cu palton albastru, pantaloni bleumarin, tricou în dungi şi accesorii galbene.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *