Două trenduri de sezon – pliseuri şi animal-print

Fustele plisate au fost întotdeauna printre preferatele mele.

Îmi amintesc cu plăcere de fusta plisată crem pe care am avut-o în copilăria mică, pe la vreo 5-6 ani şi pe care o purtam cu o bluziţă roz cu două pampoane jucăuşe.

Apoi, din uniforma de pionier, tot fusta plisată bleumarin mi-a plăcut cel mai mult (fireşte, în afara de tresele de comandant care erau cele mai râvnite 🙂 ).

După ce o lungă perioadă au ieşit din trend, în ultimele sezoane fustele plisate au revenit în forţă, cu aerul lor fluid şi feminin.

Pe de altă parte, imprimeurile animale nu au făcut parte din garderoba mea până acum vreo doi ani. Deşi este considerat clasic, imprimeul leopard mi se părea lipsit de eleganţă şi greu de asortat.

Între timp gusturile mele s-au schimbat, sub influenţa câtorva femei cu un stil impecabil, pe care le urmăresc cu drag. Încă o dovadă că stilul se educă şi se poate schimba spectaculos, într-un timp relativ scurt.

În ţinuta de azi am combinat o fustă plisată neagră dintr-un jerse fluid cu un cardigan subţire cu desen leopard.

Am menţinut accesoriile în registrul cromatic impus de imprimeul bluzei şi am purtat pantofi maro roşcat şi geantă negru cu maro. La final am adăugat un colier de mărgele sidefate cafenii, a căror strălucire corespunde subtil cu textura uşor lucioasă a fustei.

Iată nişte piese asemănătoare celor care compun ţinuta mea:

Fustă:  aici sau aici
Bluză:  aici
Pantofi:  aici
Geantă:  aici
Colier:  aici

Cu drag, Maxine.

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să-ţi compui o ţinută smart-casual în câteva minute

Cum să porţi maro-ul – culoarea vedetă a toamnei

Cum să porţi animal print după 50 de ani

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Două trenduri de sezon – pliseuri şi animal-print
Article Name
Două trenduri de sezon – pliseuri şi animal-print
Description
O ţinută care combină două piese în trend - o fustă plisată şi un cardigan animal print.
Author
Maxine Over 50