Culori neutre în ultima zi de septembrie

Iată-ne în ultima zi de septembrie a lui 2021.

Până acum toamna a fost blândă cu noi, am avut parte de zile mai degrabă însorite. Totuşi, temperaturile au scăzut şi a devenit imperios necesar să scoatem puloverele şi hainele mai groase de la păstrare.

Chiar dacă toamna îmi place să port culori autumnale, galben, portocaliu, toate tonurile de maro sau verde olive, uneori mă las cucerită de eleganţa şi rafinamentul culorilor neutre.

Multe femei evită animal print-ul pentru că îl consideră un imprimeu îndrăzneţ. Ţinuta de azi este un bun exemplu al felului cum poţi să păstrezi o paletă coloristică neutră, purtând totuşi animal print.

Bluza pe care o port este dintr-un jerse subţire şi are acest imprimeu leopard în nuanţe de bej şi negru care invită către o fustă neagră sau maro. Dar mi s-a părut că astfel ţinuta ar fi fost prea închisă aşa că am ales o fustă crem de piele ecologică, cu croială în clini.

Am adăugat pantofii cu acelaşi print cumpăraţi de la Bonprix anul trecut şi o poşetă maro. Şi pentru că am simţit nevoia unui contrast, am purtat pe deasupra un cardigan negru, cu margini asimetrice.

Nu am adăugat un colier pentru că mi s-a părut că printul bluzei e suficient de încărcat, dar am purtat nişte cercei vintage cu clips, de culoarea fustei.

Dacă vă place ţinuta mea, am găsit pentru voi piese similare celor pe care le port eu.

Bluză  aici
Fustă  aici
Cardigan  aici
Pantofi  aici
Geantă  aici

Cu drag, Maxine.

Articole pe care poate le-ai ratat

Două trenduri de sezon – pliseuri şi animal-print

Cum să porţi cu stil animal print

Cum să porţi animal print după 50 de ani

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Culori neutre în ultima zi de septembrie
Article Name
Culori neutre în ultima zi de septembrie
Description
O ţinută în culori neutre, cu imprimeu animal print.
Author
Maxine Over 50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *