În trend – verde lime

Verdele lime (sau limetă) se numără printre cele mai în vogă nuanţe de verde din acest sezon. Se numeşte astfel deoarece este culoarea limetelor, acele lămâi mici, cu coaja şi miezul verde, folosite mai ales la prepararea cocteilurilor.

Dacă în cazul verdelui pădure sau a verdelui smarald, nuanţe mai reci şi mai închise, posibilităţile de asortare sunt numeroase, verdele lime m-a intimidat un pic.

Deşi nuanţa este delicios de proaspătă şi plină de energie, am ezitat înainte să-mi cumpăr haine de această culoare pentru că mi s-a părut greu de asortat.

Mi-am cumpărat sacoul de la H&M mai mult dintr-un capriciu (şi pentru că l-am luat la reducere), gândindu-mă că măcar cu jeanşi şi tot o să-l port.

Dar după ce l-am primit şi îmbrăcat am constatat că se potriveşte minunat nu doar cu albastru denim ci şi cu alb, gri, bleumarin, mov sau maro cafeniu. Aşa că am “comis o aroganţă” şi mi-am comandat şi pantalonii de aceeaşi culoare. 🙂

Ţinuta de azi

Rezultatul îl vedeţi în ţinuta de astăzi, în care port sacoul şi pantalonii cu un tricou simplu, alb, sneakers albi şi o geantă argintie.

Deoarece ansamblul verde lime este foarte puternic vizual am ales accesorii neutre, care să tempereze cromatica ţinutei.

Atenţie, însă: în cazul culorilor vii şi deschise asocierea cu negru nu arată bine deoarece contrastul devine prea strident. Poţi folosi în schimb gri deschis, gri antracit, bleumarin sau maro închis.

Ţinuta pe care am obţinut-o este veselă şi tinerească, perfectă pentru o zi de primăvară.

Dacă te inspiră, iată unde găseşti piese asemănătoare.

  • La Bonprix găseşti un costum verde lime perfect asemănător cu al meu (deşi la ei pe site culoarea este greşit denumită verde mentă).
  • Tricoul alb este de asemenea de la Bonprix.
  • Nişte pantofi sport albi cu platformă găseşti la Zappatos.
  • O geantă argintie tot la Zappatos.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol de pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Ce se poartă – Toate nuanţele de verde

O alăturare firească – galben şi verde

În verde în prima zi de primăvară

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
În trend – verde lime
Article Name
În trend – verde lime
Description
O ţinută cu sacou şi pantaloni verde lime, tricou alb şi poşetă argintie.
Author
MaxineOver50