Ruginiu pentru prima zi de toamnă (astronomică)

Azi este echinocţiul de toamnă adică începutul toamnei astronomice. De azi, zilele vor fi tot mai scurte, se va întuneca mai devreme iar dimineţile şi serile vor fi tot mai răcoroase.

Adesea înaintarea în toamnă îţi aduce un sentiment difuz de nostalgie şi regretul că zilele luminoase de vară au trecut.

Dar să nu uităm că tot toamna ne dăruieşte o uimitoare explozie de culori în toate nuanţele imaginabile de galben şi roşu, albastrul profund al cerului şi acea lumină specială a după-amiezelor, strălucitoare şi plină de contraste.

Am gândit ţinuta de azi ca un omagiu adus începutului de toamnă, aşa că am ales ca personaj principal una din culorile sale emblematice: ruginiu.

Am combinat cardiganul ruginiu cu fusta cu imprimeu paisley pe fond bleumarin şi am ales topul şi pantofii tot bleumarin, ca să menţin unitatea cromatică.

Geanta pe care am ales-o poate părea nepotrivită deoarece aduce un nou desen, pe lângă cel deja bogat al fustei. Dar culorile se potrivesc de minune iar romburile creează un contrast interesant cu liniile curbe ale imprimeului fustei.

Hainele care compun ţinuta mea sunt toate din anii trecuţi, aşa că nu mai sunt disponibile. Dar am căutat pentru tine piese asemănătoare şi am găsit câteva modele interesante:

Fustă:  aici şi aici
Cardigan:  aici
Top:  aici
Pantofi:  aici
Geantă:  aici
Colier:  aici

Cu drag, Maxine.

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi imprimeuri florale fără să arăti demodată

Cum să porţi animal print după 50 de ani

Cum să te îmbraci colorat la orice vârstă

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Ruginiu pentru prima zi de toamnă (astronomică)
Article Name
Ruginiu pentru prima zi de toamnă (astronomică)
Description
Ruginiu pentru prima zi de toamnă (astronomică) - o ţinută în culorile toamnei.
Author
Maxine Over 50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *