Cum să-ţi compui o ţinută smart-casual în câteva minute

Dragi prietene, am hotărât ca începând de azi să postez ţinutele mele zilnice şi aici, pe blog, nu doar pe Facebook şi Instagram. Fac asta deoarece postările în social media sunt foarte efemere şi se pierd în marea de informaţie, în vreme ce aici le veţi găsi pe toate în secţiunea Ţinute.

Azi am pregătit pentru voi o ţinută smart-casual. Aşa cum îi sugerează şi numele, stilul smart-casual combină piese vestimentare elegante cu unele casual, de toată ziua: blugi, pantofi Oxford sau loafer, cămăşi imprimate, tricouri.

Este un stil care poate fi purtat la birou, dar şi la o întâlnire cu prietenele, la o ocazie nu foarte sofisticată sau în timpul liber.

Cel mai simplu mod de a-ţi compune o ţinută smart-casual este să te foloseşti de piese basic, în culori neutre, ca în ţinuta mea de azi.

Am ales drept piesă principală a ţinutei o cămaşă albă peste care am purtat un blazer bleumarin cu croială uşor cambrată pe talie, blugi închişi la culoare, pantofi cu toc gros şi o geantă gri asortată.

Pentru a aduce un aer modern am întors manşetele cămăşii peste mînecile sacoului şi am ales un colier cu franjuri formate din lănţişoare.

Piese basic asemănătoare celor din ţinuta mea găseşti aici:

Cămăşi albe

Blugi

Sacouri

Cu drag, Maxine

Articole pe care poate le-ai ratat

3 rochii, 9 ţinute şi un pic de nostalgie

Care e lungimea potrivită a pantalonilor şi cu ce pantofi îi purtăm

Când nu ştii cu ce să te îmbraci, poartă dungi

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să-ţi compui o ţinută smart-casual în câteva minute
Article Name
Cum să-ţi compui o ţinută smart-casual în câteva minute
Description
Câteva idei despre cum să-ţi compui o ţinută smart casual.
Author
Maxine Over 50

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *