Se poartă în continuare fustele plisate

Am scris mai multe articole în ultimii doi ani despre fustele plisate. Asta pentru că, la conformaţia mea, este modelul cel mai avantajos.

În general, pentru femeile cu şolduri late şi talie mai îngustă, croiala în formă de A şi cea uşor în cloş sunt cele care pun cel mai bine în evidenţă atuurile siluetei.

În plus, fustele plisate sunt fluide şi foarte feminine, deci pot fi purtate fie în ţinute lady like, fie construind contraste stilistice interesante prin alăturarea de piese cu alură masculină.

Am “răsfoit” ofertele multor magazine online şi am constatat cu bucurie că şi în acest sezon fustele plisate sunt printre cele mai prezente modele.

Ţinuta de azi

Aşa că azi am alcătuit o ţinută office pornind de la o fustă plisată pe care o am de vreo trei ani, cu un imprimeu interesant cu dungi oblice.

În partea de sus am ales un sacou roz pal şi un tricou în acelaşi ton. Pentru a crea un grad de contrast am purtat un colier de perle olive, într-o nuanţă asemănătoare poşetei şi pantofilor.

Deşi în alte ţinute am purtat, la fuste plisate, pantofi Oxford sau chiar sport, de data aceasta am ales nişte pantofi cu toc care conferă o notă de eleganţă şi fac ţinuta potrivită pentru birou.

După cum vedeţi, nu e nevoie să porţi tocuri foarte înalte sau subţiri pentru a eleva o ţinută, este suficient un toc gros de 6-7 cm.

Dacă îţi doreşti şi tu o fustă plisată în acest sezon – ceea ce-ţi recomand cu căldură, mai ales dacă eşti siluetă pară sau clepsidră –  iată câteva modele frumoase de la magazinele online de unde cumpăr şi eu.

La fel ca fusta, şi celelalte piese din ţinuta mea sunt mai vechi, dar am găsit pentru voi produse asemănătoare.

  • Un sacou roz deschis găseşti la AboutYou sau la Mango.
  • Tricou roz la Answear aici sau aici.
  • O poşetă într-o nuanţă de verde foarte actuală la CCC.
  • Pantofi verzi asortaţi la Zappatos.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Poţi purta fustă plisată dacă eşti plinuţă?

Back to school sau cum începe toamna în mintea mea

Două trenduri de sezon – pliseuri şi animal-print

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Se poartă în continuare fustele plisate
Article Name
Se poartă în continuare fustele plisate
Description
O ţinută cu fustă plisată în dungi şi sacou roz.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *