Şi toamna poţi purta rochie, nu-i aşa?

Odată cu venirea toamnei multe dintre noi îşi pun la păstrare rochiile şi îşi pregătesc “uniforma” de vreme rece: blugi, pulover, jachetă, ghete.

Dar, cel puţin cât timp vremea e încă blândă, e păcat să renunţăm la rochii.

Mai ales pentru o plinuţă, croielile ample ale ultimelor sezoane sunt incomparabil mai comode şi mai avantajoase decât blugii. Iar imprimeurile florale în culori tomnatice sunt superbe.

Ţinuta mea de azi ilustrează felul în care poţi purta o rochie maxi cu un cardigan lung, fără să rişti ca ansmblul să te arate mai plină decât eşti.

Rochia are un imprimeu mărunt în nuanţe de roşu pe fond negru, este tăiată în talie şi amplă la poale.

Am ales un cardigan bej pentru că am dorit un contrast cu culorile închise ale rochiei, iar geanta şi pantofii au nunţe similare.

Pentru a marca talia am purtat la rochie o curea bordo, care îşi îndeplineşte rolul fără să iasă prea mult în evidenţă. Am încercat şi varianta în care am purtat cureaua peste cardigan, dar contrastul este prea mare şi silueta pare tăiată în două.

Lungimea rochiei şi marginile paralele ale cardiganului alungesc silueta, cureaua marchează talia iar ansamblul este o ţinută relaxată şi lejeră fără a fi masivă şi nediferenţiată.

Rochia şi geanta sunt de la Bonprix şi sunt încă disponibile, iar pentru celelalte piese am găsit variante asemănătoare. În locul pantofilor vă recomand nişte botine de aceeaşi culoare, mai potrivite cu anotimpul.

Rochie: aici
Geantă: aici
Cardigan: aici
Curea: aici
Botine: aici

Cu drag, Maxine.

Articole pe care poate le-ai ratat

6 moduri diferite de a purta roşu

5 modele de blugi pentru fetele plinuţe

În trend – fuste şi rochii tricotate

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Şi toamna poţi purta rochie, nu-i aşa?
Article Name
Şi toamna poţi purta rochie, nu-i aşa?
Description
O ţinută cu rochie maxi şi cardigan lung.
Author
Maxine Over 50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *