Cum să porţi un pulover supradimensionat când eşti plinuţă

Puloverele supradimensionate sunt peste tot în acest sezon. Pufoase şi călduroase, în culori neutre sau cu motive alpine, sunt printre piesele cele mai purtate şi cele mai trendy.

Le poţi purta cu blugi şi ghete, în ţinute casual, dar şi cu pantaloni largi sau cu fuste, aşa cum vezi la fashionistele de pe Instagram sau Pinterest. Problema este că majoritatea absolută a acestora sunt femei cu alură de model, slabe şi înalte.

Ce te faci, însă, dacă vrei să porţi un pulover oversized şi eşti plinuţă? Cum reuşeşti să compui o ţinută cu stil care să nu fie masivă şi nediferenţiată şi care să nu te arate mai plină decât eşti?

Iată câteva sugestii.

Alege puloverul potrivit

Mai întâi, ar trebui să alegi cu grijă puloverul. Ar fi bine să optezi pentru un tricot moale, fluid, cu textură fină. Puloverele prea groase, tricotate cu ochiuri mari nu vor aduce servicii siluetei tale, indiferent cum le porţi.

Marchează-ţi talia

Apoi trebuie să-ţi marchezi cumva talia. Poţi face asta fie cu o curea, fie prinzând puloverul în betelia fustei pe lateral, într-o parte sau în ambele părţi.

Desigur, poţi şi să introduci puloverul în betelia fustei în faţă, dar asta expune abdomenul şi pentru cele mai multe dintre noi nu este o idee bună 🙂

Ridică-ţi mânecile

În fine, nu uita să-ţi ridici mînecile pentru a oferi ţinutei un aer tineresc şi nonconformist.

Eu am purtat acest pulover bej oversized cu o fustă animal print din mătase, cu croială pe bie.

Îmi place contrastul dintre imprimeul vibrant al fustei şi cuminţenia bejului, dar şi cel dintre  textura pufoasă a puloverului şi cea puţin lucioasă a fustei.

Botinele bej creează o continuitate cromatică cu puloverul iar designul colierului este un contrapunct vizual la printul leopard al fustei.

Dacă ţinuta mea te inspiră, iată unde poţi găsi piese asemănătoare.

  • Un pulover bej poţi găsi la Bonprix aici sau aici.
  • De asemenea la Reserved aici sau aici.
  • O fustă cu imprimeu animal la Reserved.
  • Botine bej găseşti la Born2Be.
  • O geantă maro la CCC aici sau aici.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Două trenduri de sezon – pliseuri şi animal-print

De ce prefer toamna cardiganele în locul puloverelor

Cum să porţi cu stil animal print

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook

Summary
Cum să porţi un pulover supradimensionat când eşti plinuţă
Article Name
Cum să porţi un pulover supradimensionat când eşti plinuţă
Description
Câteva idei de stil pentru plinuţele care vor să poarte pulovere oversized.
Author
Maxine Over 50