Cum să te îmbraci cu stil vara

Cel mai simplu să te îmbraci cu stil este primăvara şi toamna.

Atunci când nu e aşa de cald încât tot ce suporţi pe tine este o simplă rochie de bumbac subţire şi nici aşa de ger încât nu poţi ieşi afara decât în geaca de puf şi înfofolită până peste urechi.

Primăvara şi toamna ai la dispoziţie nesfârşite combinaţii, suprapuneri, ţinute pline de imaginaţie.

Şi totuşi, vara este nu doar un timp al căldurilor înăbuşitoare ci şi o perioadă în care poţi ieşi din rigiditatea stilistică a ţinutelor office, lasându-ţi creativitatea să meargă în direcţii noi.

Iată câteva sugestii pe care le poţi aplica în alcătuirea ţinutelor tale de vară. Nu uita, stilul nu are vârstă. Poţi să te îmbraci cu stil orice vârstă ai avea, aşa că ce-ar fi să încerci una din ideile mele? 🙂

Poartă rochii şi fuste

Dacă tot e aşa de cald, renunţă pentru un timp la pantaloni şi blugi şi poartă în schimb o fustă uşoară şi un top. Sau şi mai simplu, o rochie lejeră de vară care te scapă şi de efortul de a asorta culorile.

O rochie e mai răcoroasă decât o pereche de pantaloni şi îţi va oferi un aer chic şi romantic fără efort.

Poartă rochii peste pantaloni

Pare o combinaţie îndrăzneaţă dar te asigur că e foarte simplu de realizat şi arată extrem de bine.

Mai ales dacă eşti plinuţă şi vrei să-ţi maschezi şoldurile şi coapsele, o rochie purtată peste pantaloni nu numai că acoperă zonele cu probleme dar te şi face să pari sofisticată şi stilată.

Poartă haine colorate

Dacă te-ai săturat de culorile neutre specifice ţinutelor office, acum e momentul să porţi haine colorate.

Fie că alegi culori vesele şi pline de energie în timpul liber sau strecori un top galben sub sacoul gri de birou, vara e anotimpul când poţi să-ţi laşi dragostea pentru culori să zburde liber.

Poartă eşarfe

Eşarfele se numără printre accesoriile mele preferate, pentru că pot fi purtate în nenumărate feluri, mascând o talie nu aşa de suplă sau nişte braţe care şi-au pierdut fermitatea.

Dacă ţi se pare prea cald să le porţi pe lângă gât, leagă o eşarfă de geantă sau poart-o drept cordon şi vei obţine o ţinută originală şi plină de stil.

Poartă genţi de vară

Renunţă la geanta ta neagră pe care o porţi în toate anotimpurile şi înlocuieşte-o cu o geantă de vară deschisă la culoare, din material textil, rafie sau pai.

Vei fi uimită să vezi cât de relaxată şi stilată devine o ţinută de vară purtată cu geanta adecvată.

Poartă bijuterii statement

Dacă porţi de obicei bijuterii minimale, ce-ar fi să încerci un colier masiv din coral, for a change? Sau nişte cercei mari, coloraţi? Sau câteva brăţări suprapuse?

Bijuteriile statement dau unei ţinute de vară un aer tineresc şi nonşalant, pe care nişte simple bijuterii fine nu-l pot da.

Poartă alb, roşu şi albastru

Asocierea culorilor alb, roşu şi albastru este specifică verii şi oferă ţinutei un aspect clasic şi rafinat.

O ţinută obişnuită de vară, cu pantaloni albaştri şi un tricou alb, va căpăta o notă sofisticată, de Rivieră franceză, imediat ce îi adaugi nişte accesorii roşii.

Poartă dungi

Dungile sunt un imprimeu pe care ţi-l recomand cu căldură oricând, dar vara este chiar anotimpul lor. Fiind un print de inspiraţie maritimă, dungile te duc cu gândul instantaneu la mare şi vacanţă.

Ca să nu mai vorbesc de aerul franţuzesc, à la Audrey Hepburn, pe care îl oferă ţinutei.

Poartă haine de in

Ştiu că inul nu este neapărat preferatul tuturor, din cauza aspectului şifonat al ţesăturii. Dar vara, tocmai această aparenţă uşor neglijentă este considerată un semn de stil.

Mai ales în vacanţă putem uita de rigoarea hainelor impecabile şi ne putem relaxa purtând ţinute mai şifonate 🙂

Aşa că nu mai ezita, cumpără-ţi nişte pantaloni răcoroşi de in sau o rochie lejeră din in în amestec cu bumbac. Vei vedea ce plăcute sunt la purtat şi te vei obişnui repede cu aspectul lor „nearanjat”.

Iată, dragi prietene, că deşi vara pare să ne îndemne spre ţinute mai degrabă simple şi banale, putem găsi idei şi soluţii să ne îmbrăcăm cu stil.

Sper ca sugestiile mele să-ţi fie de folos şi să te ajute să-ţi alcătuieşti ţinute de vară în care să arăţi şi să te simţi minunat.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi rochii de vară dacă eşti plinuţă

Cum să-ţi maschezi braţele vara, dacă eşti plinuţă

Ce se poartă în vara asta – buline şi dungi

Ce se poartă în vara asta – imprimeurile florale

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Cum să te îmbraci cu stil vara
Article Name
Cum să te îmbraci cu stil vara
Description
Câteva sugestii despre cum să te îmbraci cu stil vara.
Author
Maxine Over 50

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *