Cum să porţi fusta plisată peste 40 de ani

Fustele plisate sunt super trendy în acest an şi ai toate motivele să-ţi cumperi şi tu una: sunt feminine, fluide, acoperă genunchii şi avantajează majoritatea siluetelor. Singura problemă este că, dacă ai trecut de 40 de ani, o ţinută cu fustă plisată te poate face să pari demodată şi mult mai în vârstă.

Ţi-o aduci aminte pe mătuşa Eleonora cu fusta plisată, bluza cu guleraş rotund şi puloverul cu nasturi? Ei bine, dacă nu-ţi doreşti să araţi aşa dar vrei totuşi să porţi fuste plisate, iată câteva sfaturi.

1. Poartă fuste plisate în culori vii

O fustă plisată într-o culoare puternică (roşu, turcoaz, corai, verde) este o alegere care îţi va oferi un look tineresc şi trendy, mai ales dacă vei combina fusta cu o bluză cu o croială mai îndrăzneaţă sau cu accesorii moderne.

2. Alege o fustă cu imprimeuri

Fustele plisate cu imprimeuri sunt în vogă acum iar gama din care poţi alege este largă: fuste cu imprimeuri florale, cu animal print, cu dungi sau cu buline.

Asortarea nu e complicată: trebuie doar să alegi două din culorile fustei şi să porţi un top, o jachetă şi accesorii în aceste doua culori.

3. Combină fusta plisată cu o geacă de blugi

Geaca de blugi este o piesă mereu în trend, care adaugă un aer tineresc oricărei ţinute, inclusiv uneia cu fustă plisată.

4. Poartă fusta plisată într-o ţinută monocromă

O ţinută monocromă cu fustă plisată este rafinată şi elegantă. Ca să-i imprimi o notă tinerească, adaugă nişte accesorii trendy: o poşetă într-o culoare metalizată sau într-o combinaţie contrastantă de culori, un colier statement, nişte pantofi deosebiţi.

5. Poartă fusta plisată cu un tricou în dungi

Un tricou în dungi adaugă instantaneu o notă nonşalantă ţinutei tale şi îi dă un aer de vacanţă.

În ţinuta cu fustă neagră am purtat chiar un cardigan cu un motiv „old fashion”, care ar fi putut să dea întregii ţinute un aspect demodat. Dar tricoul cu dungi şi accesoriile (colierul cu pandantiv, poşeta şi pantofii) au salvat situaţia şi am obţinut un look casual şi modern.

6. Combină fusta cu o geacă de piele moto

Ca şi cea de blugi, geaca neagră de piele este o piesă iconică, pe care o poţi purta într-o mulţime de combinaţii super trendy.

O fustă plisată, un tricou alb, o geacă de piele şi nişte accesorii contrastante şi ai obţinut o tinută cu un aer tineresc şi îndrăzneţ.

7. Asociază fusta plisată cu o piesă trendy sau creează o combinatie de culori îndrăzneaţă

Ca regulă generală, cînd porţi o fustă plisată, care prin definiţie este o piesă retro, e bine  să o asociezi cu o piesă trendy sau să creezi o combinaţie de culori îndrăzneaţă, care să dea întregii ţinute o notă cool.

De exemplu, poţi purta o fustă plisată neagră cu o bluză de saten şi cu cizme lungi de piele întoarsă, amandouă piese foarte în vogă în acest sezon.

Sau poţi asorta la o fustă plisată verde închis un tricou galben cu imprimeu floral şi o geantă galbenă. Sau poţi realiza o combinaţie interesantă cu fustă maro, top şi geacă de blugi roz, poşetă maro.

Sper ca ideile mele să-ţi fie de folos şi să te ajute să porţi fustele plisate cu stil, în ţinute moderne şi tinereşti.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *