Cinci moduri de a purta o rochie albă de vară

Albul este culoarea vedetă a verii.

De la tinerele bronzate şi suple purtând rochii de plaja vaporoase, pe care le vedem în reclame, până la doamna elegantă cu pantaloni albi şi cămaşă pastel pe care o admiri pe stradă, toată lumea poartă alb vara.

Eu n-am purtat. 🙂

Până în urmă cu câţiva ani n-am avut în garderobă fuste albe, pantaloni albi şi nici vreo rochie albă de vară. Chiar şi tricouri sau cămăşi albe aveam foarte puţine.

Am fost multă vreme prizoniera prejudecăţii că albul “îngraşă”. Şi cum o parte însemnată a vieţii mele am fost plinuţă, am evitat cât am putut culorile deschise, mai ales pentru fuste sau pantaloni.

Pe măsură ce m-am educat stilistic, am înţeles că nu culorile te fac să pari mai plină ci croiala nepotrivită a hainelor şi textura materialului din care sunt făcute.

Şi că, deşi este adevărat că negrul şi culorile închise au un efect vizual de subţiere a siluetei, nişte haine de culoare deschisă,  bine croite, pe măsura ta şi din materiale de calitate sunt la fel de avantajoase.

Aşa că m-am îndrăgostit de alb şi mi-am cumpărat mai multe modele de pantaloni, blugi şi fuste, pe care le port vara cu mare plăcere. Am scris despre cum să porţi pantaloni albi dacă eşti plinuţă, aici.

Cea mai recentă achiziţie este o rochie albă de in, prima de acest fel din garderoba mea, pe care am văzut-o la Bonprix acum doi ani. Întâi mi-am cumpărat varianta pe negru, apoi un frumos roz zmeuriu şi în fine, mi-am învins îndoielile şi mi-am luat şi pe alb.

S-a dovedit a fi o alegere grozavă, pentru că rochiţa este bine croită, netransparentă şi plăcută la purtare.

Aşa încât am alcătuit cinci ţinute având drept personaj principal rochia albă de vară, cu accesorizări diferite, care ilustrează cât de versatilă şi practică este.

Cu accesorii negre

Cu accesorii animal print

Cu sacou alb şi accesorii galbene

Cu accesorii roşii

Cu jachetă de blugi şi adidaşi

Desigur, acestea sunt doar câteva dintre numeroasele ţinute care se pot crea cu o rochie albă de vară. Sper ca sugestiile mele să-ţi fie de folos şi să te convingă să-ţi cumperi şi tu una, dacă încă nu ai în garderobă.

Din păcate rochia mea nu mai e disponibilă dar am găsit modele la fel de frumoase la Bonprix aici, aici sau aici şi la Faccool aici, aici sau aici.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să te îmbraci cu stil vara

Cum să porţi pantaloni albi dacă eşti plinuţă

Cum să porţi rochii de vară dacă eşti plinuţă

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Cinci moduri de a purta o rochie albă de vară
Article Name
Cinci moduri de a purta o rochie albă de vară
Description
Cinci ţinute cu o rochie albă de vară.
Author
Maxine Over 50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *