Ce se poartă în vara asta – imprimeurile florale

Vara lui 2020 (care va fi probabil cunoscută drept vara Covidului) e încă un timp incert.

Sperăm că epidemia n-o va lua razna după ce vom ieşi din izolare şi că vom putea să ne bucurăm de plimbări, natură şi soare. Şi să ne îmbrăcăm frumos 🙂

Pentru că, de ce să n-o recunoaştem, dincolo de teama pentru sănătatea noastră şi a celor dragi sau de îngrijorarile legate de mersul economiei, ne dorim în continuare să arătăm bine, să ne îmbrăcăm cu stil şi să ne privim cu plăcere în oglindă.

Aşa că hai să uităm niţel de griji şi să vedem ce se mai poartă în vara asta. Imprimeurile florale sunt, alaturi de cele cu buline, vedetele momentului. De la cele cu flori marunte (ditsy print) până la florile mari, cu contururi difuze ce amintesc de nişte picturi în acuarelă, printurile florale sunt peste tot, pe rochii, pe bluze, pe fuste, pe pantaloni.

Iată câteva care mi-au plăcut în mod deosebit:

O rochie cu un farmec special de la Roman Originals. Imi place în mod particular imprimeul cu flori fuchsia şi micul volan de la poale.

Rochiţa asta Vero Moda are tot ce-i trebuie ca să fie perfectă pentru o plinuţă: decolteul petrecut, mânecile clopot, fusta cu croială în A, plus această foarte dulce culoare untoasă şi imprimeul pastel.

O rochie Roman Originals cu un imprimeu superb şi o croială foarte interesantă în partea de sus. Ca să nu mai spun că e şi plisată, deci bifează două trenduri dintr-un foc.

Mi se pare adorabilă această rochiţă de la Gap, cu o croială uşor retro. Imprimeul cu margarete, mânecile puţin încreţite la umeri şi decolteul în V, nu-i aşa că parcă e coborâtă dintr-un film interbelic?

Este cu totul deosebit imprimeul luxuriant pe fond alb al acestei rochii de la Lemoniade.

O rochie elegantă de la Roman Originals, cu o croială foarte avantajoasă pentru o plinuţă. Dacă s-ar face nunţi în vara asta, ar fi o ţinută excelentă. Dacă nu, va fi o ţinută excelentă pentru anul viitor.

Cu rochiţa asta de la Esprit am trişat niţel, pentru că imprimeul nu e cu flori ci cu frunzuliţe, dar mi-a plăcut aşa de mult croiala încât mi-am zis că trebuie neapărat s-o vezi şi tu.

Mi se par foarte rafinate culorile acestei rochii Stylove, iar croiala, cu linia evazată şi mânecile clopot, imi aduce aşa de bine aminte de rochiile anilor ’70.

Această salopetă bleumarin cu imprimeul ei cu frunze albe e genul de ţinută care, fară să fie ostentativă, te scoate imediat din anonimat.

O rochie cambrată de la Nife, cu croială cuminte, care lasă imprimeul floral să iasă în evidenţă.

Extrem de atrăgătoare aceasta rochie cambrată, cu combinaţia ei de flori şi dungi. Iar culoarea e mortală 🙂

O bluza lejeră de la Top Secret, cu mâneci chimono şi un desen în care culorile neutre se întâlnesc în mod fericit cu galbenul şofran.

Foarte simpatic imprimeul acestei bluziţe Roman Originals, cu carouri în nuanţe de roz peste care sunt desenate flori cu contur negru.

O bluză lejeră de vâscoză de la Esprit, numai bună de purtat cu nişte blugi albi sau pantaloni roz.

Iubesc aceste cămăşi fără guler de la Roman Originals (au o mulţime de alte modele şi imprimeuri pe site), fiindcă că sunt foarte avantajoase pentru o plinuţă ca mine. Şi cu acest minunat imprimeu pastel, ce poate fi mai estival?

Mi se pare foarte atrăgător contrastul între bleumarinul office şi florile ca de pe un creton englezesc al acestei bluze de la Nife.

Un top asimetric cu un imprimeu vegetal ce aminteşte de culorile junglei. Eu am unul similar cu un alt imprimeu, e foarte plăcut la purtat şi maschează perfect şoldurile late.

Imprimeul frapant al acestei bluze de la Roman Originals, cu trandafiri mari pe fond bleumarin, mi-a atras atenţia. Cred ca şi ţie 🙂

Aceasta tunică satinată de la Heine are un aer oriental şi puţin misterios.

O fustă „ditsy print” de la Edited, cu croială pe bie. Arată grozav, dar numai pe fetele slabe 🙂

În schimb această fustă Ulla Popken, cu betelia elastică şi croială în formă de A este perfectă pentru siluetele plinuţe.

O fustă petrecută de la Stylove, cu un imprimeu spectaculos.

Îmi place foarte mult acest imprimeu puţin difuz, ca o acuarelă, şi nu m-ar deranja deloc să-l port pe pantaloni. Din pacate nu-s masura mea 🙂

Poate că aceşti pantaloni cu imprimeul lor exuberant nu sunt „your cup of tea” dar dacă ai ieşi din zona ta de confort şi i-ai purta cu un tricou simplu alb şi nişte tenişi roz?

Nişte pantaloni cu un print ceva mai potolit, pe care i-ai putea purta cu un top galben şofran şi o geacă de blugi.

Aceşti pantaloni de la Top Secret te-ar putea duce cu gândul la Crăciun, cu crenguţele de brad din imprimeu, dacă n-ar fi atât de proaspeţi şi văratici.

Sper ca sugestiile mele să te ajute să-ţi găseşti haine de calitate, pe măsura ta şi care să se potrivească perfect stilului tău.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Ce se poartă în vara asta - imprimeurile florale
Article Name
Ce se poartă în vara asta - imprimeurile florale
Description
Recomandari de rochii, bluze, fusta si pantaloni cu imprimeuri florale.
Author
Maxine Over 50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *