Cum să cumperi de la Shopika… şi de ce

Am descoperit un nou magazin şi îmi place! 🙂

Nu se întâmplă prea des pentru că, deşi îmi asum riscuri atunci când e vorba de ţinutele mele, în privinţa locurilor de unde cumpăr sunt destul de conservatoare.

Am scris aici despre cum să cumperi online fără să te simţi păcălită şi îmi respect propriile recomandări, aşa că sunt relativ de circumspectă cu magazinele noi.

Am aflat de shopika.ro dintr-o reclamă de pe Facebook pe care am făcut click şi am ajuns la magazin, iar prima impresie a fost foarte bună.

Site-ul este realizat profesional, securizat, cu toate datele de contact şi comerciale la vedere, cu informaţii clare despre procesul de cumpărare, livrare şi retur.

Ce găseşti aici

După gusturile mele, lucruri minunate. 🙂

Shopika.ro nu e un magazin pentru oricine. Dacă îţi plac ţinutele clasice, gen fustă şi taior sau dimpotrivă, îţi place să te îmbraci în ţinute sporty, trening şi adidaşi, nu vei găsi aceste stiluri la Shopika.

Dacă, în schimb, eşti un spirit liber, o personalitate nonconformistă, îţi plac materialele naturale şi accesoriile spectaculoase, acesta va deveni magazinul tău de suflet.

De la Shopika poţi să cumperi:

Mărimile

În general mărimile se înscriu în gama S-M-L-XL dar există şi mărimi mai mari, până la 3XL, sau produse cu talie unică, ce se potrivesc la mai multe mărimi.

Un element care e foarte folositor pentru cliente este faptul că produsele sunt măsurate individual şi nu se bazează pe un tabel unic de mărimi (cel mai adesea lipsit de utilitate), ca alte magazine.

Mai exact, dacă un produs are 4 mărimi, vei găsi specificate dimensiunile exacte la fiecare mărime şi în plus, informaţii despre modelul care poartă produsul, ca să-ţi poţi face o idee despre cum arată pe o persoană reală.

Pentru că şi eu am avut un magazin online de fashion ştiu, la prima mână, că oferirea acestor informaţii reprezintă un efort considerabil din partea echipei magazinului şi o dovadă că pun pe primul plan satisfacţia clientelor.

Cum cumperi

Eu am cumpărat până acum de trei ori şi mă consider deja o clientă fidelă – intru săptămânal să văd noutăţile şi să-mi mai adaug câte ceva la lista mea de favorite.

Procesul de cumpărare e foarte simplu, pui produsele în coş, îţi completezi datele de livrare, alegi metoda de plată (ramburs, card, ordin de plată) şi trimiţi comanda. Fireşte, dacă ai optat pentru plata prin card, vei fi redirecţionată către pagina de plată prin PayU.

Poţi comanda şi fără cont de client dar eu îţi recomand să-ţi faci, pentru că aşa poţi beneficia de un alt avantaj oferit de magazin.

Punctele de fidelitate

Pentru fiecare 20 de lei cheltuiţi, Shopika îţi oferă 1 punct de fidelitate, echivalent cu 1 leu. De asemenea, dacă recomanzi magazinul prietenelor tale iar ele devin cliente, primeşti 10 puncte de fidelitate.

Iniţial nu am dat mare importanţă punctelor, dar la cea de-a treia comandă mi-am amintit să le folosesc pe cele acumulate din primele două comenzi şi am obţinut o reducere de vreo 60 de lei. Nice! 🙂

Livrarea

Livrarea comenzilor de face repede, prin Fan Courier. Eu comand de obicei seara şi primesc coletul nu a doua zi ci în cea următoare.

Comenzile sunt ambalate în cutii de carton, iar produsele sunt frumos împachetate  în pungi de celofan sau săculeţi de bijuterii.

Returul

Nu am fost încă în situaţia de a returna, deoarece toate produsele comandate au fost minunate, dar procedura de retur este cea standard.

Termenul de retur este de 15 zile de la primirea coletului, magazinul poate trimite curierul să ridice coletul de la tine sau poţi returna prin orice alt curier doreşti.

Contravaloarea produselor returnate o primeşti în cont în maxim 15 zile de la primirea de către magazin a produsului returnat.

Comunicarea cu magazinul

Pentru informaţii suplimentare ai la dispoziţie două numere de telefon unde poţi afla tot ce te intereseată despre produse şi procesul de comandă. Eu am discutat chiar cu Sonia, deţinătoarea magazinului, care este foarte simpatică şi amabilă şi sunt convinsă că la fel sunt şi colegele ei de la Suport clienţi.

Poţi, de asemenea, comunica cu magazinul prin email şi social media.

Întreaga mea experienţă de până acum cu Shopika este excelentă, aşa că vă recomand cu căldură să vizitaţi magazinul. Am o bănuială că veţi fi fermecate de produsele lor minunate şi nu veţi rezista tentaţiei de a vă cumpăra ceva.

Eu una o voi face din nou, cu siguranţă! 🙂

P.S. Rochia şi colierul pe care le port în imaginile ce ilustrează articolul sunt, evident, de la Shopika.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să cumperi haine online fără să te simţi (şi fără să fii) trasă pe sfoară

10 motive ca să cumperi haine online după 50 de ani

Cum să te îmbraci cu stil vara

Summary
Cum să cumperi de la Shopika... şi de ce
Article Name
Cum să cumperi de la Shopika... şi de ce
Description
O prezentare a magazinului online shopika.ro
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *