Poţi purta fustă plisată dacă eşti plinuţă?

…m-a întrebat de curând pe Facebook o doamnă drăguţă care îmi urmăreşte postările. Aşa că m-am gândit să răspund şi aici pentru că, nu mă îndoiesc, sunt şi alte femei care doresc să ştie.

Răspunsul este da, cu siguranţă, poţi purta fustă plisată dacă eşti plinuţă! Mai mult, fusta plisată se potriveşte oricărui tip de siluetă, cu condiţia să fii atentă la câteva detalii.

Materialul din care e făcută fusta

Ar fi bine să alegi fuste din ţesături fluide, jerseuri, voal, saten, materiale care să cadă greu pe lângă corp şi se mişte frumos când eşti şi tu în mişcare.

Materialele rigide sunt de evitat, pentru că stau ţepene pe lângă corp şi te fac să pari mai plină decât eşti.

Cum arată pliseurile

Este important felul cum sunt create pliseurile, mai exact dacă sunt ca nişte cute paralele care pleacă din betelia fustei sau dacă au aspect de triunghi, cu vârful ascuţit plecând de la betelie.

Evită prima variantă deoarece aduce un plus de volum şi îţi îngroaşă talia.

Felul cum porţi fusta

La fel ca orice altă fustă amplă, o fustă plisată va arăta foarte bine cu un o bluză cambrată sau cu marginea introdusă în betelie.

Dacă porţi fusta cu pulovere, cardigane sau sacouri mai largi ai grijă să-ţi marchezi talia. Te poţi baza pe contrastul dintre fustă şi topul pe care îl porţi pe dedesubt, poţi purta curea sau poţi introduce marginea puloverului în betelie în faţă sau în lateral.

Ţinuta de azi

Aşa după cum probabil ai observat, eu iubesc fustele plisate şi am multe în garderobă. Ţinuta de azi are ca piesă de bază o fustă roşu închis pe care o port cu o bluză aproape de aceeaşi culoare, formând o columnă de culoare.

Pe deasupra am ales un sacou în carouri în nuanţe de bej, iar ca accesorii, pantofi loafer maro închis şi o geantă încăpătoare, tot maro.

Am ales aceste piese cu alură masculină, sacoul şi pantofii, pentru că am dorit să creez un contrast stilistic cu aerul feminin şi fluid al fustei.

Alte ţinute cu fuste plisate

Şi iată şi alte câteva exemple de ţinute cu fuste plisate din garderoba mea. Sper ca sugestiile mele să-ţi fie de folos şi să te ajute să porţi fustele plisate în ţinute cu stil, în care să arăţi şi să te simţi minunat.

Dacă şi tu îţi doreşti o fustă plisată, iată ce îţi recomand.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Trucuri de stil – contrastul cromatic

Trucuri de stil – columna de culoare

Cum să porţi un pulover supradimensionat când eşti plinuţă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Poţi purta fustă plisată dacă eşti plinuţă?
Article Name
Poţi purta fustă plisată dacă eşti plinuţă?
Description
Fusta plisată avantajează orice siluetă.
Author
Maxine Over 50

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *