Cum să porţi cu stil animal print

Animal print este peste tot în acest sezon, fie că-i vorba de clasicul leopard, de zebră, tigru, panteră sau şarpe. Stilizate în culorile naturale sau în palete de culori niciodată întâlnite în natură, aceste imprimeuri au luat cu asalt moda şi au devenit clasice.

Într-atât încât se zice că animal print este noul imprimeu neutru. Dar eu nu mă simt deloc neutră când îl port, dimpotrivă, mă simt îndrăzneaţă şi nonconformistă.

Mai ales fiindcă pentru mine, animal print este o dragoste foarte recentă. Am început să port acest imprimeu cu reticenţă, abia acum vreun an, când mi-am cumpărat câteva accesorii: o curea, o eşarfă şi niste ghete care mi s-au părut din cale-afară de edgy 🙂

Apoi am recidivat cu o bluză, apoi încă una, nişte pantaloni, o rochie… şi garderoba mea s-a tot îmbogăţit. În acelaşi timp am început să observ pe bloguri, pe Pinterest şi Instagram stilizări foarte frumoase şi elegante, care mi-au consolidat încrederea că pot crea şi eu astfel de ţinute interesante.

Aşa încât am adunat aici căteva dintre ele, în speranţa că te vor inspira şi pe tine.

Accesorii animal print

Accesoriile reprezintă opţiunea cea mai lipsită de riscuri. Dacă încă nu ţi-e confortabil să porţi o piesă importantă (rochie, fustă, pantaloni), poţi să-ţi pigmentezi ţinuta cu accesorii cu imprimeu leopard, snake sau zebră. Curea, pantofi, eşarfă, mănuşi, bijuterii, toate acestea adaugă ţinutei tale o notă încântătoare de îndrăzneală şi nonconformism.

Bluze şi topuri

A doua opţiune, dacă vrei să porţi animal print, este să alegi o bluză, o cămaşă sau un top cu acest imprimeu. N-o să dai greş niciodată dacă alegi în partea de jos o fustă sau un pantalon negru sau maro închis, dar animal print merge de minune şi cu blugi.

Printre imprimeurile pe care le iubesc se numără snake print în tonuri şi nuanţe armonioase de maro şi bej, foarte potrivite pentru garderoba de toamnă.

Fuste

Dacă ai mai căpătat ceva curaj, ai putea să încerci o fustă cu animal print. Imprimeul zebră, cu dungile sale alb-negre este elegant şi poate fi asortat cu uşurinţă.

Dar şi leopardul arată foarte bine cu negru sau orice nuanţă de maro sau bej care se regăseşte în imprimeu.

Pantaloni

Pantalonii cu acest imprimeu sunt o piesă mai îndrăzneaţă, şi ai putea crede că nu ţi-ar sta bine, mai ales dacă eşti plinuţă.

Dar am constatat că datorită imprimeului neregulat pantalonii cu print leopard fac o treabă foarte bună în a ascunde celulita şi imperfecţiunile coapselor.

Rochii animal print

Dacă ai început să iubeşti imprimeurile animale, atunci să-ţi cumperi o rochie cu print animal este pasul următor. Poţi alege una în culori naturale, în nuanţe de maro, bej şi negru, sau un model cu print animal pe roşu, roz, verde sau chiar albastru.

Unde găseşti accesorii şi haine animal print

Roman Originals – mai ales rochii dar şi bluze, fuste sau tricotaje

Bonprix: bluze, rochii în culori şi croieli interesante, pantaloni, jachete sau pulovere

Factcool: rochii, genţi, încălţăminte

Dorothy Perkins: pantofi, eşarfe, rochii, bluze, fuste

Sper ca ideile mele să te inspire şi să te ajute să integrezi cu stil piesele cu print animal în ţinutele tale.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să te îmbraci după 50 de ani

De unde îmi cumpăr haine pe măsura mea

Cum să porţi fustele midi fără să arăţi demodată

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Cum să porţi cu stil animal print
Article Name
Cum să porţi cu stil animal print
Description
Cum să porţi accesorii, bluze, fuste, pantaloni sau rochii animal print.
Author
Maxine Over 50

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *