Cum să porţi pantaloni cu imprimeu dacă eşti plinuţă

Pentru multe femei, ideea de a purta pantaloni cu imprimeu, fie acesta floral, abstract sau geometric este inconfortabilă.

Cel mai important motiv este că o femeie normală, care nu are o siluetă de supermodel, cu picioare lungi şi suple, se simte dezavantajată de acest tip de pantaloni.

Am fost învăţate că dacă avem picioare groase sau şolduri late, ar trebui să purtăm numai pantaloni de culori închise, negri de preferat. Pentru că, nu-i aşa, culorile şi imprimeurile “îngraşă”.

Dar, cum vă spuneam aici, eu nu cred în astfel de stereotipuri, aşa că am încercat să văd cum arată, de fapt, nişte pantaloni înfloraţi pe o femeie ca mine (1,70 înălţime, 125 cm la şold).

Am observat două lucruri interesante.

Pantalonii cu imprimeu maschează celulita

Mai ales când e vorba de pantaloni subţiri, imprimeurile sunt mult mai eficiente în mascarea celulitei decât culorile uni, chiar şi decât negru.

Croiala contează mai mult decât culoarea sau imprimeul

Nişte pantaloni cu imprimeu bine croiţi, care vin perfect pe corp vor arăta mult mai bine decât nişte pantaloni negri care stau prost, sunt prea largi sau prea strâmţi.

Prin urmare, dacă îţi plac imprimeurile şi culorile şi îţi doreşti să nu te mai limitezi la a le purta doar pe bluze, încearcă fără frică nişte pantaloni.

Ţinuta mea de azi e un exemplu pentru felul cum poţi purta pantaloni cu imprimeu, chiar dacă eşti plinuţă şi ai depăşit o anumită vârstă.

Am ales aceşti pantaloni cu imprimeu floral abstract de la Mango, care sunt realizaţi dintr-o stofă elastică, cu ţinută.

Pentru că am dorit să alcătuiesc o ţinută smart-casual i-am asociat cu un sacou bej, într-o nuanţă foarte asemănătoare cu a bejului din imprimeu.

Pe sub sacou am purtat un cardigan subţire verde închis, iar la gât mi-am pus un colier în culorile imprimeului. Am încheiat ţinuta cu nişte pantofi cu toc bej, care completează aerul smart al outfitului.

Alte ţinute cu pantaloni imprimaţi

Dacă îţi doreşti şi tu pantaloni cu imprimeu, mai ales că în sezonul cald ai o mulţime de ocazii să-i porţi, iată ce îţi recomand.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi rochie tricotată când eşti plinuţă

Cum să porţi un pulover supradimensionat când eşti plinuţă

Cum să porţi rochii de vară dacă eşti plinuţă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să porţi pantaloni cu imprimeu dacă eşti plinuţă
Article Name
Cum să porţi pantaloni cu imprimeu dacă eşti plinuţă
Description
O ţinută cu pantaloni imprimaţi, sacou şi pantofi bej.
Author
MaxineOver50

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *