Care este culoarea vacanţei pentru tine?

Răspunsul meu e, cu siguranţă, albul.

Ori de câte ori visez la vacanţă, mă imaginez plimbându-mă pe plajă purtând rochii albe, largi, fluturând în adierea brizei. Sau în cămăşi lejere de in plimbându-mă pe străduţe mărginite de leandri sau admirând priveliştea mării în depărtare.

Observaţi, însă, că n-am spus că albul e culoarea verii pentru mine, deşi în bună măsură aşa este. Încă de când vara abia se bănuieşte, hainele albe îşi fac apariţia în ţinutele mele.

M-am îndrăgostit de pantalonii albi pe care în urmă cu câţiva ani nici n-aş fi crezut că-i voi purta vreodată. Iubesc cămăşile albe supradimensionate, mi-am cumpărat vreo două sacouri albe, lejere, iar despre tricouri albe ce să mai vorbim.

Cu toate acestea, nu port foarte frecvent alb când am de umblat prin oraş. Motivul este evident: Bucureştiul e un oraş aşa de murdar încât integritatea unei ţinute albe nu are nici o şansă.

Praful îţi murdăreşte manşetele pantalonilor, dacă te aşezi pe vreo bancă te poţi oricând alege cu o pată, iar dacă se întâmplă să te prindă vreo ploaie… vai de ţinuta ta albă. 🙂

Totuşi, îmi place să alcătuiesc ţinute cu piese de culoare albă şi sper ca acelea dintre voi care au norocul să locuiască în oraşe curate, să găsescă idei şi inspiraţie pentru a-şi compune ţinute de vară pe care să le poarte cu plăcere şi “în siguranţă”.

Ţinuta de azi

Pentru că iubesc albul dar nu prea pot să-l port în Bucureşti, vacanţa este singurul moment când mă simt în largul meu în haine albe. Ţinuta de azi ilustrează o combinaţie clasică de vacanţă: alb şi albastru, cu accente de culoare roşie.

Am purtat o fustă midi albă şi un tricou simplu alb, peste care mi-am pus un cardigan ceva mai vechi, bleumarin cu dungi albe. Am completat ţinuta cu balerini albi, o mică eşarfă roşie cu dungi şi o geantă de plajă cu desene de inspiraţie maritimă roşii şi albastre.

E o ţinută relaxată de vară, pe care o poţi purta, desigur, în vacanţă, dar şi în oraş, dacă eşti sigură că nu te aşezi pe nimic prăfuit. Sau că nu mănânci îngheţată. 🙂

Majoritatea pieselor care compun ţinuta nu mai sunt disponibile dar dacă îţi doreşti ceva asemănător, iată ce îţi recomand.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Inspiraţie nautică – albastru, alb, roşu

Cum să porţi pantaloni albi dacă eşti plinuţă

Cum să porţi maxi dacă eşti plinuţă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Care este culoarea vacanţei pentru tine?
Article Name
Care este culoarea vacanţei pentru tine?
Description
O ţinută cu fustă şi tricou albe, cardigan bleumarin şi accente roşii.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *