Cum să-ţi alegi costumul de baie perfect dacă eşti plinuţă

A venit vara iar vacanţa e tot mai aproape. Sunt sigură că şi tu numeri zilele până când vei sta întinsă pe nisipul cald sub soarele fierbinte şi te vei răcori în bătaia valurilor.

Dar cu toate că aşteptăm cu mare nerabdare vacanţa, multe dintre noi, plinuţele, avem îndoieli în privinţa costumului de baie pe care îl vom purta la mare. Dacă atunci când eşti îmbrăcată îţi poţi masca destul de uşor zonele cu probleme ale siluetei, costumul de baie este mult mai revelator.

Dar nu-ţi fă griji! E ca în dragoste – există un costum de baie pentru fiecare! Trebuie doar să ştii să-l alegi! 🙂

Toate modelele pe care ţi le recomand în articol sunt de la Bonprix, poţi găsi întreaga colecţie de costume plus size aici.

Dacă ai colacei sau burtică

Poartă un costum de baie întreg modelator, cu imprimeu în faţă, care are un efect vizual de subţiere a siluetei. De asemenea, sunt avantajoase costumele cu fronseuri dispuse oblic, care maschează zona taliei.

Dacă preferi costumele în două piese, alege un tankini sau un slip cu talie înaltă, care va acoperi zona cu probleme.

De asemenea, rochiile de baie lungi până sub nivelul şoldului sunt perfecte pentru a ascunde imperfecţiunile din zona taliei.

Dacă ai un bust generos

Poartă un costum cu sutienul cu balene, care susţine şi conturează frumos sânii. Ar fi bine să eviţi sutienele cu bretele şiret sau pe cele tip bustieră, care nu-ţi oferă suficientă susţinere.

Daca ai şolduri înguste şi umeri laţi

Poartă sutiene prinse după gât deoarece linia oblică a bretelelor atenuează impresia de lăţime a umerilor. Pentru a echilibra silueta poţi alege şi un tankini cu linie trapez, puţin evazat în dreptul şoldurilor.

Dacă ai bustul mic

Alege sutiene cu volănaşe sau franjuri în zona bustului – sunt trendy si maresc vizual bustul. Evită costumele cu cupe mari, cu burete, care nu îmbracă perfect sânul. Sunt inconfortabile şi nu vei obţine efectul de mărire dorit.

Dacă ai picioarele scurte

Pentru a alungi vizual picioarele ai nevoie de un costum întreg sau un slip cu tăietura şoldului mai înalta. In acest caz, rochiţele de baie sau costumele tankini lungi până în dreptul şoldurilor sunt de evitat pentru că dau impresia că ai picioarele mai scurte.

Dacă ai umeri înguşti şi şolduri late

Alege costume care au inserţii de altă culoare la nivelul şoldurilor, care creează impresia că acestea sunt mai înguste. De asemenea, poţi purta rochii de baie mai lungi sau costume cu volănaşe la umeri, pentru a echilibra linia şoldurilor.

Sper ca sugestiile mele să te ajute să-ţi alegi costumul de baie perfect, în care să arăţi minunat şi să te bucuri din plin de vacanţă.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi rochii de vară dacă eşti plinuţă

Cum să-ţi maschezi braţele vara, dacă eşti plinuţă

Ce se poartă în vara asta – buline şi dungi

Ce se poartă în vara asta – imprimeurile florale

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Cum să-ţi alegi costumul de baie perfect dacă eşti plinuţă
Article Name
Cum să-ţi alegi costumul de baie perfect dacă eşti plinuţă
Description
Recomandări de costume de baie pentru fiecare siluetă.
Author
Maxine Over 50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *