În stil flower power

Definirea unui stil personal, care să reflecte preferinţele şi personalitatea ta este un proces de durată.

Seamănă, într-un fel, cu procesul prin care o casă nouă se transformă din locuinţă în cămin, fiind îmbogăţită în timp cu noi decoraţiuni, amintiri şi obiecte dragi.

La fel şi o garderobă cu stil se construieşte, se dezvoltă şi evoluează odată cu femeia care o deţine şi a cărei personalitate o exprimă.

Acesta este unul din motivele pentru care nu sunt adepta garderobelor capsulă, minimaliste şi limitate la piesele esenţiale. Deşi o colecţie solidă de piese basic este fundamentul unei garderobe cu stil, nu este genul meu să-mi limitez opţiunile încadrându-mă în limite atât de înguste.

Pot să port azi o ţinută sobră în alb şi negru, mâine o explozie de culori iar în ziua următoare o ţinută în culori neutre şi să mă bucur la fel de mult de oricare dintre ele.

Un stil pe care îl iubesc şi îl port adesea vara este cel care se inspiră din curentul flower power al anilor `70.

Fuste lungi şi ample, rochii largi, imprimeuri vegetale sau de inspiraţie etnică, materiale naturale, coliere suprapuse, culori inspirate din natură.

Ţinuta de azi este o ilustrare a stilului flower power: o fustă maxi cu imprimeu vegetal, o bluză brodată care poate fi purtată coborâtă pe umeri, sandale cu platformă şi o mulţime de bijuterii suprapuse.

Piesele din care este compusă ţinuta sunt de multă vreme în garderoba mea şi nu mai sunt disponibile. Dar dacă te inspiră şi îţi doreşti o ţinută asemănătoare, iată ce îţi recomand.

Nişte sandale cu platformă tip espadrile merg de minune cu oricare dintre aceste ţinute. Găseşti la ePantofi unele foarte drăguţe la reducere. Iar o geantă rotundă împletită găseşti la Shopika.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

În stil western

În stil Katharine Hepburn

În stil Chanel

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
În stil flower power
Article Name
În stil flower power
Description
O ţinută cu fustă maxi, bluză galbenă şi geantă de pai.
Author
MaxineOver50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *