Verde şi negru – o asociere rafinată

Când eram mai tânără, purtam un număr foarte limitat de culori, mai ales toamna şi iarna. Au fost mulţi ani în care n-am avut în dulap decât bej, negru, maro şi crem.

Din fericire, odată cu vârsta, stilul meu a evoluat şi m-am îndrăgostit de culori. Am început cu albastru, m-am răsfăţat cu bordo şi roşu, m-am lăsat cuprinsă de energia galbenului, am admirat misterul violetului şi eleganţa verdelui.

Dacă şi tu ţi-ai dori să porţi haine mai colorate, te încurajez să ieşi din stereotipul culorilor neutre. Nu să le abandonezi, desigur, pentru că au importanţa lor într-o garderobă echilibrată.

Dar meriţi ca, din când în când, să te bucuri de o piesă într-o culoare care te face să te simţi frumoasă şi plină de energie. Iar dacă ai îndoieli în privinţa asortării, fii fără grijă! Ai întotdeauna la îndemână opţiunea negrului, care merge cu orice.

Ţinuta mea de azi are drept eroină principală o fustă plisată într-o combinaţie rafinată de verde cu negru. Modelul cu dungi oblice este mai puţin obişnuit şi este cel care m-a făcut să cumpăr fusta.

Deoarece culorile fustei impun deja modul de asortare, am completat ţinuta cu o cămaşă roz deschis, sacou şi cizme negre.

Am plecat, deci, de la o piesă “vedetă”, care aici este fusta, am adăugat negru şi o culoare neutră şi am obţinut o ţinută office, elegantă şi comodă, pe care o poţi alcătui în maxim 5 minute.

Dacă ţinuta mea te inspiră, poţi găsi la Bonprix o fustă plisată în nuanţe de verde, cu un imprimeu la fel de interesant, în carouri.

Alte piese asemănătoare celor pe care le port eu:

Sacou  aici
Cămaşă  aici
Cizme  aici
Poşetă  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi negru după 50 de ani?

În trend – fusta plisată

Cum să porţi sacoul dacă eşti plinuţă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Verde şi negru – o asociere rafinată
Article Name
Verde şi negru – o asociere rafinată
Description
O fustă plisată verde cu negru pe care o port cu sacou şi cizme negre.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *