O ţinută estivală în alb şi albastru

Spre deosebire de alţi ani, vremea a fost destul de mohorâtă luna asta, cu multe dimineţi înnorate şi reci.

Dar asta nu mă împiedică să mă gândesc la vacanţă, la mare, plimbări lungi pe plajă şi asfinţituri spectaculoase. Si, desigur, la ţinute de vacanţă.

Dacă primăvara şi toamna îmi place să port culori vii şi pline de energie, căldura verii mă îmbie către culori mai puţin intense: mult alb, bej, galben deschis, roz pal şi albastru.

Poate fiindcă mă duce cu gândul la costumele marinarilor, combinaţia de alb şi albastru mi se pare foarte elegantă şi specific estivală – o asociez întotdeauna cu marea.

Ţinuta de azi

În ţinuta de azi am purtat un costum alb de in şi o cămaşă de in albastru deschis cu dungi albe. Am completat ţinuta cu mocasini albi, o geantă de pai la care am legat o mică eşarfă albastră şi un colier lung, albastru.

Este o ţinută foarte simplă, a cărei notă de eleganţă vine nu doar din asocierea de culori ci şi din aerul său relaxat, neelaborat.

În general, ţinutele stilate sunt cele care lasă impresia de eleganţă nestudiată şi fără efort. (Expresia în engleză exprimă mai concis acest lucru: effortless chic.)

Cu atât mai mult atunci când eşti în vacanţă nu trebuie să arăţi ca şi cum ai petrecut cel puţin două ore să-ţi aranjezi ţinuta, machiajul şi părul.

Îţi poţi permite să fii ciufulită, şifonată, cu hainele răvăşite de vânt, bucurându-te de ceea ce trăieşti. Căci a te simţi bine în pielea ta este prima calitate a unui stil autentic.

Dacă ţinuta mea estivală în alb şi albastru te inspiră, iată ce îţi recomand.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Alte ţinute în alb şi albastru

Cu drag, 

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi un tricou cu mesaj după 50 de ani

Inspiraţie nautică – albastru, alb, roşu

Care este culoarea vacanţei pentru tine?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
O ţinută estivală în alb şi albastru
Article Name
O ţinută estivală în alb şi albastru
Description
O ţinută cu sacou şi pantaloni albi de in şi cămaşă albastră.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *