Reţeta unei ţinute de iarnă cu rochie

Este clar că iarna, rochiile nu sunt cele mai purtate piese vestimentare. Majoritatea femeilor poartă pantaloni sau jeanşi cu jachete groase, iar în cazul destul de rar când îmbracă o rochie, aceasta e una tricotată, cel mai adesea.

E firesc să se întâmple aşa când vremea e geroasă, când ninge, ploua şi bate vântul. Dar aşa cum vedem, în ultimii ani iernile sunt tot mai blânde, cu temperaturi mai degrabă de toamnă sau primăvară şi cu multe zile însorite.

Aşa stând lucrurile, de ce n-am profita de zilele mai calde ca să purtăm rochiile care ne aşteaptă în dulap?

Cum să porţi rochie iarna

Eu iubesc rochiile şi îmi place să le port indiferent de anotimp. M-am gândit că probabil nu sunt singura, şi că dacă şi tu vrei să porţi rochie iarna, ţi-ar putea fi utile nişte idei stilistice.

În ţinuta de azi am plecat de la o rochie din vâscoză cu imprimeu animal print, în culori destul de închise pentru a fi potrivită iarna. Acest detaliu este important, deoarece nu merge să porţi iarna o rochie în culori pastel, de primăvară.

Pentru că rochia e destul de subţire, mi-am pus pe dedesubt un top de bumbac şi am îmbrăcat nişte dresuri groase (100 DEN) de la sosetăria.ro. Mi-am marcat talia cu o cureluşă subţire pentru că rochia e destul de largă şi am vrut să o structurez puţin.

Drept încălţări am ales nişte ghete Chelsea negre, foarte comode şi trendy în acest sezon.

Peste rochie am purtat un cardigan lung negru, amplu şi călduros iar ca accesorii un fular în culorile rochiei şi o geantă crossbody maro roşcat.

Este o ţinută suficient de calduroasă pentru a fi purtată într-o zi de iarnă senină şi fără vânt şi care te va scoate în evidenţă din mulţimea de jachete şi blugi de pe stradă.

Dacă ţinuta mea te inspiră, iată unde poţi găsi piese asemănătoare:

Rochie  aici
Cardigan  aici sau aici
Fular  aici, aici sau aici
Geantă  aici
Ghete  aici
Ciorapi  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi rochie iarna

O ţinută de iarnă în culori de toamnă

Cum să porţi cardiganul fără să arăţi demodată

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Reţeta unei ţinute de iarnă cu rochie
Article Name
Reţeta unei ţinute de iarnă cu rochie
Description
O ţinută de iarnă cu rochie, cardigan lung, ghete şi fular.
Author
MaxineOver50

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *