O vestă lungă şi o ţinută cu aer retro

Când îţi cumperi haine ai adesea tendinţa de te bucura mai mult de cele deosebite: o rochie de seară, o bluză cu paiete, un costum de ocazie elegant.

Dar deşi sunt mai modeste, piesele basic sunt adesea mult mai utile într-o garderobă decât cele pe care le porţi doar la ocazii speciale.

Dintre hainele pe care mi le-am cumpărat anul trecut, m-am bucurat mult de o piesă aparent banală – o vestă neagră, tricotată, lungă până la genunchi.

Fără să fie spectaculoasă în sine, vesta aduce ţinutelor un aer uşor retro, în stilul anilor ’70, care îmi place foarte mult. De asemenea, maschează cu stil rotunjimile permiţîndu-mi să port fără stânjeneală rochii tricotate.

În plus, vestele, scurte sau lungi, sunt foarte trendy în acest sezon, iar ţinutele cu vestă sunt moderne şi tinereşti.

O mulţime de motive să alcătuiesc o nouă ţinută cu vesta mea cea neagră, de data aceasta cu blugi şi tricou.

Dacă îmi urmăriţi postările ştiţi deja că iubesc dungile atât în combinaţia clasică, alb-albastru cât şi pe alte culori. Aşa că atunci când am găsit la Bonprix acest simpatic tricou dungat galben-negru m-am grăbit să mi-l cumpăr.

Astazi îl port cu nişte blugi bootcut mai vechi şi vesta tricotată neagră. Ca să accentuez nota retro a ţinutei am purtat cizme camel de piele întorsă şi o geantă de umăr cu franjuri. Cureaua şi colierul maro completează în mod fericit ansamblul.

O observaţie în privinţa felului cum port tricoul. După cum vedeţi am introdus partea din faţă în betelia blugilor pentru că, dacă l-aş fi purtat pe deasupra, marginea sa ar fi venit la nivelul şoldului şi ar fi scurtat vizual picioarele.

Deşi nu am un abdomen plat (ce bine-ar fi! 🙂 ), am putut adopta această soluţie pentru că vesta maschează din lateral linia taliei şi a abdomenului.

Dacă nu aş fi purtat nimic pe deasupra, aş fi introdus bluza în betelie pe lateral, pentru a obţine efectul de marcare a taliei fără a expune frontal abdomenul.

Dacă ţinuta mea ţi se pare interesantă şi îţi doreşti piese asemănătoare, iată unde poţi găsi:

Vestă  aici
Tricou  aici sau aici
Blugi  aici
Cizme  aici
Geantă  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Chartreuse

Cum să porţi rochie tricotată când eşti plinuţă

Negru şi maro – demodat sau trendy?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
O vestă lungă şi o ţinută cu aer retro
Article Name
O vestă lungă şi o ţinută cu aer retro
Description
O ţinută cu blugi bootcut, tricou galben cu dungi şi o vestă neagră lungă.
Author
MaxineOver50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *