De ce să-ţi cumperi un palton clasic de stofă

Pentru multe femei, odată cu venirea iernii, ţinuta de fiecare zi devine o variaţie nesfârşită pe tema blugi sau pantaloni, ghete şi geacă.

Desigur, o astfel de ţinută e comodă şi te apără de frig. Dar este, cu adevărat, tot ce-ţi doreşti? Te simţi, într-adevăr, feminină şi elegantă, purtând zi de zi pantaloni şi geacă?

Cel mai probabil că nu, dar în acelaşi timp ţi se pare complicat şi incomod să ieşi din zona ta de confort şi să încerci altceva.

Am avut şi eu o lungă perioadă în care am purtat doar pantaloni negri, bluze şi aceeaşi jachetă neagră de care mă săturasem până peste cap.

Schimbarea mea de stil a venit treptat, învăţând de la femei deştepte şi cu stil şi îmbogăţindu-mi pas cu pas garderoba.

Mi-am cumpărat un palton

O piesă esenţială în evoluţia mea stilistică a fost paltonul, care, după ce l-am cumpărat,  a adus cu sine o serie de alte schimbări. Mă refer la paltonul de stofă de bună calitate, lung până la jumătatea gambei, cu croială clasică.

Ce s-a schimbat după ce mi-am cumpărat paltonul?

Am început să port rochii şi fuste. M-am îmbrăcat mai elegant şi mai feminin. Am reuşit să-mi compun ţinute interesante şi moderne, combinând paltonul cu pantaloni sau blugi.

Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti stilul şi să-ţi compui ţinute elegante şi iarna, ai nevoie de un palton.

Chiar dacă atunci când ajungi îţi scoţi haina de exterior, este inelegat să mergi la birou într-un costum business, sau la teatru în rochie, purtînd pe deasupra o geacă de puf.

Clasicul negru

Dacă e să alegi o culoare pentru palton, prima mea recomandare este negru. E stilat, clasic şi se va asorta cu orice ai purta pe dedesubt.

Desigur, dacă ai deja un palton negru, poţi să-ţi adaugi în garderobă unul camel, gri sau în carouri. Orice ai alege, va fi o achiziţie valoroasă şi te va ajuta să-ţi compui ţinute pline de stil.

Ţinuta mea de azi ilustrează felul cum te poţi îmbrăca elegant şi feminin iarna, fără multă bătaie de cap.

Am purtat o rochie de la Bonprix, cu imprimeu geometric în nuanţe de maro şi croială retro. Este petrecută la bust, cu mâneci bufante şi fusta cloş, deci foarte avantajoasă pentru tipul meu de siluetă.

Am ales nişte cizme lungi maro, geantă de aceeaşi culoare iar pe deasupra mi-am pus paltonul negru. Simplu, elegant şi gata în 5 minute.

Dacă te-am convins şi îţi doreşti şi tu un palton clasic negru, am găsit pentru tine mai multe modele, în diverse intervale de preţuri.

Îţi recomand să priveşti paltonul ca pe o investiţie şi să alegi unul dintr-o stofă de calitate, chiar dacă este ceva mai scump. Cu siguranţă va deveni o piesă de bază a garderobei tale de iarnă pentru mulţi ani de-acum încolo, iar costul per purtare se va micşora cu fiecare sezon.

Iată şi câteva alte ţinute în care am purtat un palton negru.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Ce merită să-ţi cumperi de Black Friday? Un palton!

Negru şi maro – demodat sau trendy?

Cum să porţi negru după 50 de ani?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
De ce să-ţi cumperi un palton clasic de stofă
Article Name
De ce să-ţi cumperi un palton clasic de stofă
Description
Un palton negru de stofă, cu croială clasică este o piesă esenţială a garderobei de iarnă.
Author
MaxineOver50

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *