Început de decembrie în roz

Iată că începe şi ultima lună a anului, cea mai plină de agitaţie, alergătură, liste de cumpărături, decoraţiuni, cadouri, emoţii, bucurie.

Anul acesta am ales cadourile de Crăciun din vreme iar mâine le voi comanda online, deci sper să evit stresul care mă cuprinde în apropierea sărbătorilor.

Aşa cum probabil ştiţi deja, cred în puterea culorilor de a-ţi ridica tonusul şi a-ţi creşte nivelul de energie. Iată de ce am ales pentru prima zi de decembrie o ţinută colorată. În roz!

Rochia pe care o port, neagră cu buline neregulate roşii şi roz este ceva mai veche, o am de doi ani, aşa că nu mai e disponibilă. Dar am găsit nişte modele la fel de frumoase, ale căror linkuri vi le las mai jos.

Jacheta roz-somon din piele ecologică e de la Bonprix, şi ea dintr-o colecţie mai veche. Deşi pare greu de asortat, se potriveşte de fapt, cu o mulţime de alte culori: cu negru, maro, bleumarin, albastru denim, bej, gri antracit.

Am completat ţinuta cu cizmele mele negre de piele întoarsă şi o mică poşetă neagră. Este o ţinută pentru o zi mai caldă, dar dacă aş purta-o când e frig, mi-aş pune pe deasupra, fără îndoială, paltonul negru din articolul de ieri.

Dacă şi ţie îţi place rozul iar ţinuta mea te inspiră, iată unde poţi găsi produse asemănătoare:

Jachetă  aici, aici sau aici
Rochie  aici, aici sau aici
Cizme  aici sau aici
Poşetă  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi roz toamna

Cum să te îmbraci colorat la orice vârstă

Cum să porţi imprimeuri florale fără să arăti demodată

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Început de decembrie în roz
Article Name
Început de decembrie în roz
Description
O ţinută cu jachetă roz de piele, rochie midi şi cizme negre.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *