Cum te îmbraci când mergi la plimbare vara

Pentru mine plimbările de weekend sunt o plăcere pe care o savurez de fiecare dată.

Deoarece lucrez de acasă se întâmplă adesea să treacă mai multe zile fără să ies, aşa că profit la maxim de zilele libere.

Ne place să ne plimbăm pe străzi, admirând casele vechi şi croşetând poveşti despre cei care le-au locuit cândva. Uneori mergem prin parcuri, bucurându-ne de verdeaţă, alteori la Muzeul Satului sau la Grădina Botanică unde admirăm culorile exuberante ale florilor.

Tocmai pentru că plimbările noastre sunt, pentru mine, nişte mici evenimente, îmi place să le tratez cu mai multă atenţie decât o simplă ieşire la cumpărături.

Prin urmare, deşi ai zice că dacă te duci în parc n-are rost să-ţi pui altceva decât un tricou, nişte bermude şi tenişi, eu prefer să aleg o rochie.

Fie că lucrăm de acasă ori ne-am întors la birou, ocaziile să ne îmbrăcăm cu ceva mai elegant în timpul liber nu sunt multe. De aceea eu vă îndemn să profitaţi de ele şi să alegeţi, în locul ţinutelor banale de fiecare zi, ceva mai elaborat.

Fireşte, nu vă sugerez cine ştie ce ţinute pretenţioase, pentru că a fi overdressed e chiar mai lipsit de stil decât invers.

Dar o rochie de vară din in sau una în stil boho, însoţită de o geantă de pai, încălţăminte comodă şi o bijuterie statement, pot constitui o ţinută la fel de comodă dar mult mai stilată decât banalul combo blugi şi tricou.

În plimbarea noastră de duminică la Cimitirul Bellu am îmbrăcat o rochie largă din vîscoză, albă cu desen floral negru. Mi-am pus la gît un colier masiv alb cu negru, pentru a păstra nota monocromă.

Totuşi, pentru că o ţinută integral în alb şi negru mi s-a părut monotonă, am ales nişte sandale plate maro şi o geantă împletită bej cu mânere maro, accesorii care aduc un accent de culoare binevenit.

A fost o ţinută plăcută, răcoroasă şi comodă şi care a adăugat la plăcerea plimbării şi pe aceea a faptului că m-am simţit bine în pielea mea.

Dacă ţinuta mea te inspiră, iată recomandările mele.

Rochia pe care o port eu este disponibilă la Bonprix.
Colier ca al meu găseşti la Shopika.
O geantă rotundă asemănătoare găseşti la Bonprix
Sandale similare la Born2Be

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Rochia de vară perfectă

Secretul unei ţinute de vară cu stil

10 rochii de vară perfecte pentru plinuţe

Accesoriile verii

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum te îmbraci când mergi la plimbare vara
Article Name
Cum te îmbraci când mergi la plimbare vara
Description
O ţinută de vară cu o rochie albă cu imprimeu negru, saldale maro şi geantă de pai.
Author
MaxineOver50

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *