Cum să străluceşti de Revelion

Nu e niciodată prea târziu să descoperi ceva nou, nu-i aşa? Anul trecut eu am descoperit paietele. 🙂

Le-am descoperit în sensul că mi-am cumpărat nişte pantaloni şi bluze cu paiete, dar mai mult decât atât, le-am îmbrăcat şi am constatat că îmi plac foarte mult ţinutele pe care le-am compus.

Până atunci crezusem mereu că paietele sunt nepotrivite stilului meu, uşor exagerate, poate chiar de prost gust.

Dar văzând pe Instagram ce frumos poartă ţinutele cu paiete femeile cu stil pe care le urmăresc, am început să-mi reconsider părerea. De aici şi până la ideea că aş putea să încerc şi eu n-a mai fost decât un pas.

Este încă o dovadă că stilul se educă şi că poţi evolua stilistic văzănd şi învăţând de la alte femei.

Ţinuta pe care am compus-o azi e foarte simplă: o bluză bej cu paiete, pantaloni largi de jerse, un colier vintage cu mărgele şi cristale, o poşetă neagră de seară.

Pantalonii largi şi fluizi de jerse sunt eleganţi dar şi foarte comozi, iar bluza cu paiete aduce strălucirea de care e nevoie într-o noapte festivă.

Atât bluza cât şi pantalonii sunt piese pe care merită să le ai în garderobă deoarece sunt foarte versatile şi pot fi integrate în multe alte ţinute.

E o ţinută pe care o poţi purta la o petrecere de Revelion elegantă dar tot atât de bine dacă alegi să stai acasă, împreună cu câţiva prieteni.

Poţi replica foarte uşor ţinuta mea, chiar dacă nu ai o bluză cu paiete. O poţi înlocui cu o bluză de mătase, de satin, voal sau dantelă.

Dacă îţi doreşti o bluză de ocazie găseşti la DyFashion o colecţie foarte bogată de modele elegante, inclusiv mărimi mari.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să te îmbraci de Revelion – paiete şi satin

Care e lungimea potrivită a pantalonilor şi cu ce pantofi îi purtăm

Pantaloni pentru siluete plinuţe

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să străluceşti de Revelion
Article Name
Cum să străluceşti de Revelion
Description
O ţinută de Revelion cu bluză cu paiete bej şi pantaloni largi negri.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *