Cum să te îmbraci de Revelion – paiete şi satin

După zilele de Crăciun care au fost, sper şi pentru voi, pline de căldură şi bucurie, ne pregătim pentru venirea noului an.

Şi pentru că v-a plăcut seria de idei de ţinute de Crăciun, m-am gândit să fac una similară şi pentru ţinutele de Revelion.

Crăciunul e o sărbătoare de familie, unde ţinutele noastre sunt mai degrabă vesele şi comode, în timp ce de Revelion ne place să ne îmbrăcăm mai elegant şi mai festiv.

Totuşi, propunerea mea de azi nu va fi o ţinută somptuoasă, cu rochie lungă sau vreo croială extravagantă – sinceră să fiu, nici nu am astfel de haine în garderobă, căci n-aş avea unde să le port.

Am alcătuit, în schimb, o ţinută elegantă şi relaxată, mizând pe strălucirea paietelor şi a satinului.

Pantalonii negri cu paiete

După o îndelungată şovăială, mi-am cumpărat, la reducere, nişte pantaloni negri cu paiete. Eram sigură că o să-i încerc, o să mă îngrozesc când o să mă vad în oglindă (evident) şi o să-i returnez.

Surpriza mea a fost uriaşă când i-am îmbrăcat şi am constatat că îmi veneau perfect, dar nu numai atât, sunt şi foarte avantajoşi pentru o plinuţă ca mine.

Contrar a ceea ce credeam, jocul luminii pe paiete păcăleşte privirea şi subţiază silueta, iar materialul dublat strânge coapsele şi maschează celulita.

Paietele sunt un mare hit în acest sezon, aşa că dacă eşti tentată să-ţi cumperi nişte pantaloni asemănători, găseşti mai jos un link. Eu m-am îndrăgostit de aceşti pantaloni şi voi mai crea şi alte ţinute cu ei, inclusiv unele casual (da, paietele pot fi purtate şi în ţinute casual 🙂 ).

Am combinat pantalonii cu o bluză din satin albastru deschis, cu detalii interesante la mâneci şi la guler.

Ce poţi purta pe  deasupra unei ţinute de ocazie ca aceasta? Fireşte, un palton negru elegant. Dar la fel de bine poţi alege o haină din blăniţă ecologică pufoasă, care contrastează frumos cu textura paietelor.

Eu nu am încă o haină neagră, dar am una albastră, care se potriveşte foarte bine cu nuanţa bluzei.  

Dacă ţinuta mea te inspiră şi îţi doreşti şi tu piese asemănătoare, iată unde găseşti:

Pantaloni  aici
Bluză  aici, aici sau aici
Jachetă  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Satin şi zebra print

Crăciun în animal print? De ce nu?

Buline şi mâneci clopot

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să te îmbraci de Revelion – paiete şi satin
Article Name
Cum să te îmbraci de Revelion – paiete şi satin
Description
O ţinută de ocazie cu pantaloni negri cu paiete şi bluză de satin.
Author
MaxineOver50

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *