Alb şi negru – mereu o combinaţie rafinată

Cum mă îmbrac de Revelion? Pentru multe femei este o întrebare persistentă în aceste zile premergătoare nopţii de Anul Nou.

Ieri v-am prezentat o ţinută de Revelion all black, dar poate că ideea unei ţinute în întregime în negru nu te atrage. Aşa că îţi sugerez să încerci combinaţia mereu rafinată de alb şi negru.

Alege din garderoba ta cea mai elegantă rochie neagră pe care o ai, pune-ţi pe deasupra un sacou alb sau crem, pantofi cu toc şi bijuterii statement şi ţinuta-i gata.

Ţinuta de azi

Şi eu am procedat la fel în ţinuta de azi, cu diferenţa că rochia cu paiete pe care o port nu e, de fapt, rochie ci fusta pe care v-am prezentat-o aici.

Aşa cum am făcut şi cu o altă fustă din satin albastru, i-am pus breteluţe subţiri şi o port atât ca fustă cât şi ca rochie, ca acum.

Pe deasupra am îmbrăcat un vechi sacou alb lăptos, cu decolteu rotund şi cambrat pe talie, care este de mult timp în garderoba mea.

Pentru a accentua nota festivă a ţinutei am ales un colier masiv auriu, cercei cu cristale şi brăţări aurii.

Am completat ţinuta cu o poşetă plic şi pantofi cu toc şi sunt gata de petrecere. (Aici am trişat un pic, în realitate n-aş putea sta prea mult încălţată cu tocuri aşa înalte, m-aş schimba repede cu balerini. 🙂 )

Şi astfel, folosind piese deja existente în garderoba mea, am alcătuit o ţinută rafinată în alb şi negru, pe care o pot purta la orice eveniment elegant.

Cu drag, 

Articole pe care poate le-ai ratat

Negru şi alb, buline şi mâneci clopot

Anotimpurile mele şi o ţinută în alb şi negru

Cum să străluceşti de Revelion

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Alb şi negru – mereu o combinaţie rafinată
Article Name
Alb şi negru – mereu o combinaţie rafinată
Description
O ţinută rafinată cu rochie neagră cu paiete şi sacou alb.
Author
MaxineOver50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *