Început de octombrie cu vestă

Astăzi e prima zi de octombrie iar toamna e deja stăpână peste frunzele ruginii ale copacilor. Totuşi, azi este o vreme destul de plăcută, nu plouă, nu e prea frig iar norocoşii au parte şi de soare şi cer senin 🙂 .

Şi pentru că e vineri, ţinuta de azi este una casual şi include o piesă nouă în garderoba mea, revenită foarte puternic în trenduri: vesta.

Nu am mai purtat vestă de aproape 20 de ani, din anii 2000. Atunci purtam vestă cu cămaşă pe sub sacou, alcătuind astfel ţinutele “preppy” care sunt, şi acum, preferatele mele.

Mă bucur că vestele au revenit la modă, pentru că acum, după ce am mai învăţat câte ceva despre stil, le găsesc nu doar fancy ci şi utile.

În ţinuta mea de azi vesta are două roluri. Primul este acela de a aduce un contrast coloristic iar ce-l de-al doilea de a crea linii verticale care să subţieze vizual ţinuta.

Am ales nişte blugi bootcut pe care îi port, evident, cu încălţări cu toc, o cămaşă de bumbac purtată lejer peste pantaloni şi vesta neagră pe deasupra.

Pentru a oferi ţinutei o notă puţin hippie am accesorizat-o cu un colier şi o geantă cu franjuri. Sigur, dacă aş fi avut o vestă de piele, efectul ar fi fost şi mai pronunţat 🙂

Iată piese asemănătoare cu cele din ţinuta mea:

Cămaşă  aici
Blugi  aici
Vestă  aici
Botine  aici
Geantă  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Şi toamna poţi purta rochie, nu-i aşa?

De ce prefer toamna cardiganele în locul puloverelor

Denim, bordo şi o prietenă veche

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Început de octombrie cu vestă
Article Name
Început de octombrie cu vestă
Description
O ţinută cu blugi bootcut, cămaşă lungă şi vestă.
Author
Maxine Over 50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *