Denim, bordo şi o prietenă veche

Aşa cum am mai scris aici pe blog, eu sunt o strângătoare 🙂

Fireşte, îmi sortez hainele la început de sezon şi le scot din uzul curent pe cele care s-au deteriorat, nu-mi mai vin, nu-mi mai plac, nu mai sunt la modă sau pur şi simplu m-am plicitisit de ele.

Pe cele deteriorate le arunc, cele care nu-mi vin sau nu mă avantajează le pun separat pentru a fi donate. Dar pe cele care au ieşit din trend sau pe care le-am purtat aşa de mult că m-am plictisit de ele, le păstrez.

Aşa se face că am încă în bună stare haine şi accesorii care au mai bine de 15 ani, cum este fusta din ţinuta mea de azi.

Am cumpărat-o prin 2004 de la brandul englezesc Nomads Clothing, ale cărui produse sunt realizate în India, din bumbac organic. Am iubit această fustă şi am purtat-o cu mare succes vreo 10 ani. Dar la un moment dat, am început să mă plictisesc de ea, aşa încât când m-am mutat, n-a mai făcut parte din hainele pe care le-am luat cu mine.

M-a aşteptat cuminte în vechiul meu dulap mai bine de 5 ani, până când am redescoperit-o, acum doi ani şi am readus-o în prim-planul garderobei mele. A fost ca atunci când regăseşti o veche prietenă cu care vorbeşti ca şi când v-aţi fi văzut ieri.

Ţinuta de azi este alcătuită folosind culorile fustei – bordo, un strop de olive şi maro, plus jacheta denim care completează fundalul subtil albastru al imprimeului.

Vă sfătuiesc şi pe voi ca, dacă aveţi şansa unui spaţiu de depozitare suficient, să nu renunţaţi cu uşurinţă la hainele pe care nu le mai purtaţi. Păstraţi-le un timp şi veţi vedea că atunci când le veţi regăsi va fi ca şi când aţi cumpărat unele noi, dar fără să cheltuiţi nici un ban 🙂

Dacă vă place ţinuta mea, am găsit pentru voi nişte piese similare celor pe care le port eu.

Fustă   aici
Jachetă denim   aici
Top   aici
Pantofi   aici
Geantă   aici

Cu drag, Maxine.

Articole pe care poate le-ai ratat

Roşu şi negru

Cum să porţi maro-ul – culoarea vedetă a toamnei

Cum să te îmbraci colorat la orice vârstă

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Denim, bordo şi o prietenă veche
Article Name
Denim, bordo şi o prietenă veche
Description
O ţinută în bordo şi denim, cu o fustă regăsită în dulap după mulţi ani.
Author
Maxine Over 50

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *