Când toamna te îmbie să îi porţi culorile

În scurtul nostru sejur la Braşov, deşi m-am îndrăgostit de oraş şi am admirat clădirile vechi, frumos restaurate, arhitectura medievală şi curăţenia, cel mai mult mi-au plăcut culorile toamnei.

Pădurile au, la mijlocul toamnei, o asemenea exuberanţă de culori, încât pur şi simplu nu-ţi poţi lua ochii de la ele. Galbenul ca mierea, ruginiul şi portocaliul ardent se întrepătrund cu nesfârşitele nuanţe de verde degradat ale frunzelor ce stau să cadă sau cu verdele profund al brazilor.

Văzând toată această bogăţie de culori etalată pe albastrul profund şi fără pată al cerului, mă încearcă uneori o emoţie aşa de profundă încât aproape îmi dau lacrimile în faţa unei asemenea frumuseţi.

Dragostea pe care o port culorilor toamnei se manifestă, fireşte, şi în vestimentaţie. Mă simt atrasă ca un magnet de toate nuanţele de ruginiu, de galben sau portocaliu, de olive sau verdele pădure.

Ţinuta de azi

Un bun exemplu este ţinuta de azi, un omagiu adus minunatelor culori de toamnă.

Am purtat o rochie cu imprimeu floral în nuanţe de roşu închis pe fond negru, cu mici accente galbene. Pe deasupra mi-am pus un cardigan lung, portocaliu vermilion, o culoare pe care am regăsit-o în frunzişul înflăcărat al copacilor.

Am dorit o ţinută casual aşa că am purtat pantofi joşi cu talpă striată, comozi dar şi foarte la modă în acest sezon.

În acelaşi spirit am ales o geantă neagră încăpătoare, fără structura rigidă a genţilor office, care completează aerul relaxat al ţinutei.

Drept bijuterii am purtat mai multe brăţări negre şi maro şi am găsit în colecţia mea de bijuterii un colier auriu cu ciucure care s-a potrivit de minune.

Este o ţinută casual, de toată ziua, care are un aer tineresc şi modern, datorită culorilor pline de energie şi accesoriilor actuale.

Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • Un cardigan portocaliu asemănător cu al meu poţi găsi la AboutYou sau la Factcool.
  • Sau dacă preferi un pulover în aceeaşi nuanţă găseşti la Sinsay.
  • Rochia mea e cupărată demult şi nu mai e disponibilă dar poţi găsi rochii cu imprimeu floral pe fond negru la Bonprix sau la Roman aici, sau aici.
  • Pantofi asemănători cu ai mei la Zappatos.
  • O geantă asemănătoare găseşti la Answear.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Zebra print şi culori de toamnă

Imprimeuri florale de toamnă

Toamna asta se poartă culorile intense

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Când toamna te îmbie să îi porţi culorile
Article Name
Când toamna te îmbie să îi porţi culorile
Description
O ţinută în culori de toannă, cu rochie înflorată şi cardigan portocaliu.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *