O ţinută boho în mov şi verde

Pe majoritatea blogurilor de stil toamna pare că a şi venit. Au început să apară ţinute cu cardigane, pulovere, haine groase. Dar mărturiesc că mie, pe căldurile astea, îmi e imposibil să fac poze îmbrăcată gros.

Deşi am aerul condiţionat dat la maxim şi la cea mai joasă temperatură plus un vetilator puternic, tot mor de cald şi transpir.

Aşa că, cel puţin câteva zile, am să vă prezint tot ţinute de vară. Pentru că, în definitiv, mai avem încă trei săptămâni de vară astronomică de care merită să ne bucurăm din plin.

Ţinuta de azi

Stilul boho este unul dintre preferatele mele, mai ales vara. Nu doar din motive sentimentale, pentru că-mi aduce aminte de copilăria mea din anii ’70, dar şi pentru că ador senzaţia de fluiditate pe care ţi-o oferă aceste haine lejere, fluturând în bătaia vântului.

În ţinuta de azi am purtat nişte pantaloni largi de vâscoză, cu un imprimeu floral verde pe fond mov, răcoroşi şi foarte plăcuţi la purtat.  I-am alăturat unei tunici verde pal cu croială de ie, cu volane la mâneci şi poale şi o broderie discretă pe piept.

Pentru a completa aerul boho al ţinutei am încălţat nişte espadrile ortopedice crem şi am purtat două coliere suprapuse mov şi cercei lungi.

Pantalonii largi înfloraţi, bluza tip ie, espadrilele, colierele lungi, toate sunt piese care se înscriu în estetica boho care, în ultimele sezoane, a revenit în forţă în prim-planul modei actuale.

Dacă ţinuta mea te inspiră, iată unde găseşti piesele care o compun.

  • Pantalonii sunt de la Bonprix, îi găseşti aici.
  • Tunica tot de la Bonprix.
  • Espadrile crem găseşti la Born2Be.
  • O geant[ crem găseşti la Mohito.
  • Colierele sunt din colecţia mea, vechi de mai mulţi ani.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

În stil flower power

În trend – stilul boho. Ce este şi cum să-l porţi în toate anotimpurile.

Nişte amintiri şi o adiere de flower power

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
O ţinută boho în mov şi verde
Article Name
O ţinută boho în mov şi verde
Description
O ţinută boho cu pantaloni înfloraţi şi bluză tip ie.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *