Smart casual în fuchsia

Stilul smart casual este purtat de foarte multe dintre noi, fără să ştim neapărat că se numeşte aşa.

Purtăm acest stil atunci când combinăm în mod fericit piese casual (tricouri, pantofi sport, jeanşi) cu haine elegante (sacouri, fuste creion, pantofi cu toc, pantaloni cu dungă).

Aşa cum pesemne aţi observat, eu privesc hainele pe care le cumpăr ca pe nişte piese de lego, pe care le integrez în cât mai multe construcţii (adică ţinute).

Dacă urmăriţi de mai multă vreme articolele mele, aţi văzut că piesele din care îmi compun ţinutele se repetă adesea, în contexte stilistice diferite. Nu cumpăr haine pe care să le port o singură dată sau într-o singură ţinută.

Este o recomandare pe care o fac adesea, aceea de a  cumpăra întotdeauna haine cât mai versatile, care se pot combina, atât coloristic cât şi ca stil cu celelalte din garderoba ta.

Iată de ce în ţinuta de azi personajul principal este acelaşi sacou fuchsia pe care l-ai mai văzut şi aici.

Smart casual în fuchsia

Deşi ai putea crede că fuchsia e o culoare greu de asortat iar un sacou de această culoare îşi va găsi greu locul în garderobă, lucrurile stau de fapt invers.

De la culorile neutre – negru, bleumarin, gri sau maro – până la cele intense sau pastelate, fuchsia se potriveşte minunat cu fiecare.

Ţinuta de azi este moderată punct de vedere cromatic, deoarece m-am limitat la doar două culori, fucshia şi negru.

Am dorit o ţinută casual cu o notă smart, aşa că am combinat sacoul fuchsia cu nişte pantaloni din jerse negru şi o cămaşă neagră cu buline neregulate albe.

Pentru a-mi marca talia mi-am pus o curea fuchsia iar ca să dau un aer tineresc ţinutei, mi-am întors manşetele cămăşii peste cele ale sacoului.

Am încălţat nişte pantofi sport negri care subliniază aspectul casual al ţinutei şi am ales o geantă neagră de umăr care se poate purta şi în diagonală.

Am obţinut o ţinută casual, pe care sacoul o elevează atât prin culoare cât şi prin croială, oferindu-i un aer smart.

Dacă doreşti şi tu piese asemănătoare, iată unde poţi găsi:

Sacou  aici
Pantaloni  aici
Cămaşă aici
Pantofi  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să-ţi compui o ţinută smart-casual în câteva minute

Ce este versatilitatea stilistică

Cum să porţi negru după 50 de ani?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Smart casual în fuchsia
Article Name
Smart casual în fuchsia
Description
O ţinută cu sacou fuchsia, pantaloni negri şi cămaşă neagră cu buline albe.
Author
MaxineOver50

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *