Fuchsia, my love

Fuchsia, această nuanţă de roz intens cu o uşoară tentă spre albastru, este de vreo doi ani încoace printre preferatele designerilor.

Este o culoare intensă, provocatoare, potrivită mai ales femeilor care au anotimpuri cromatice reci – Iarna şi Vara.

Eu sunt Iarnă contrastantă, mi se potrivesc culorile reci şi contrastele puternice, deci fuchsia este o culoare perfectă pentru tenul meu. Aici găseşti informaţii mai detaliate despre anotimpurile cromatice şi poţi să-ţi determini singură anotimpul.

Rochia pe care o port în ţinuta de azi este fuchsia cu un imprimeu aztec de culoare roşie. Este dintr-o vîscoză răcoroasă, cu o croială lejeră care o face perfectă pentru zilele de vară.

Deşi nu este neapărat o asociere evidentă, fuchsia se asortează minunat cu turcoaz. Am ales, deci, o brăţară turcoaz şi am suprapus două coliere în nuanţe de turcoaz şi albastru.

Am completat ţinuta cu o geantă împletită roz pal de ale cărei mânere am legat o eşarfă din colecţia mea, al cărui imprimeu  se potriveşte ca formă şi culori cu întregul ansamblu.

Aşa cum aţi observat, probabil, şi în alte ţinute, folosesc adesea eşarfe pe care le port legate de geantă. Este un mod chic de a crea o unitate coloristică în cadrul ţinutei, mai ales dacă geanta are o culoare diferită de celelalte piese.

Rochia este de la Bonprix unde o găseşti în gama de mărimi într 34 şi 46. Deşi aveam îndoieli privind mărimea, eu am luat 46 care îmi vine perfect.

Există şi varianta pe alb cu imprimeu albastru, o găseşti aici.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Smart casual în fuchsia

Nu ştii cu ce să asortezi maroul? Ce zici de fuchsia?

Două broşe pe-o cămaşă fuchsia

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Fuchsia, my love
Article Name
Fuchsia, my love
Description
O ţinută cu rochie maxi fuchsia şi bijuterii turcoaz.
Author
MaxineOver50

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *