Cum să porţi galben după 50 de ani

Pentru multe femei galbenul e o culoare dificilă.

Într-adevăr, este o culoare puternică, plină de energie, care atrage atenţia. Iar dacă nu nimereşti nuanţa potrivită, atunci când îl porţi lângă faţă te poate face să arăţi palidă şi bolnăvicioasă.

Pe de altă parte, galbenul este o culoare solară şi luminoasă, perfectă pentru ţinutele de vară şi care aduce căldură şi strălucire în zilele mohorâte de iarnă.

Dacă ai peste 50 de ani ai putea considera galbenul o culoare prea îndrăzneaţă pentru tine. Şi eu am avut această impresie şi deşi mi-a plăcut mereu culoarea, abia în ultimii ani mi-am cumpărat haine şi accesorii galbene.

Dar dacă  îţi doreşti să evadezi din rutina stilistică a culorilor neutre şi să încerci ceva nou, iată câteva sugestii de ţinute care includ piese de culoare galbenă, în tot felul de nuanţe şi asocieri coloristice.

Galben cu gri

Galben şi gri sunt culorile acestui an, aşa că le-am folosit adesea în ţinutele mele, atât iarna cât şi vara. Este o asociere între o culoare discretă şi una puternică, plină de energie,  ceea ce formează un contrast interesant şi provocator.

Galben cu albastru

Galbenul se potriveşte de minune cu bleumarin, albastru cobalt şi cu albastru denim. Iar dacă ai îndoieli în privinţa asortării, să ştii că întotdeauna galbenul o să arate grozav cu o geacă denim sau cu blugi.

Galben cu verde

E o combinaţie frumoasă, inspirată de natură. Verdele olive, verdele pădure dar şi verdele albăstrui (teal) se asortează frumos cu galben.

Galben cu maro

E suficient să te gândeşti la culorile toamnei şi vei avea imediat la îndemână nenumărate modalităţi de asortare.

Galben cu negru

E o combinaţie pe care unii stilişti n-o recomandă, considerând-o prea contrastantă. Mie îmi place, mai ales dacă galbenul are nuanţă mai atenuată.

Galben cu roşu

Două culori puternice împreună pot crea prea mult “zgomot vizual” pentru o persoană obişnuită mai ales cu culori neutre. Dar dacă fie roşul, fie galbenul are o nuanţă mai potolită, asocierea poate fi foarte interesantă.

Galben cu alb

O combinaţie de vară, luminoasă şi relaxată.

Galben cu galben

Sau cum s-ar spune, din cap până-n picioare 🙂

Nu e aşa de greu, e destul să porţi o rochie maxi de culoare galbenă sau să asociezi o fustă şi un sacou în două nuanţe de galben.

Totuşi, o astfel de combinaţie este pentru cele care iubesc culorile şi le poartă cu naturaleţe, pentru că nu vei trece nicidecum neobservată îmbrăcată astfel.

Accesorii galbene

Dacă îţi place galbenul dar nu te simţi suficient de îndrăzneaţă să porţi o piesă vestimentară de această culoare, poţi opta pentru accesorii galbene: o poşetă, un colier, o eşarfă.

Sper ca sugestiile mele să-ţi fie de folos şi să te convingă să incluzi galbenul în ţinutele tale, orice vârstă ai avea.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi animal print după 50 de ani

Cum să porţi roşu dacă eşti plinuţă

Cum să porţi negru după 50 de ani?

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Cum să porţi galben după 50 de ani
Article Name
Cum să porţi galben după 50 de ani
Description
Câteva idei de ţinute care conţin piese de culoare galbenă.
Author
Maxine Over 50

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *