Cu ce asortezi verdele

Culorile reprezintă pentru mine o sursă continuă de bucurie şi sunt întotdeauna surprinsă şi încântată când descopăr o asociere coloristică nouă.

Primul gînd este să explorez în continuare şi să văd ce alte combinaţii interesante se pot alcătui. Cel de-al doilea este să fotografiez ţinuta şi să v-o arăt şi vouă, cu speranţa că v-ar putea inspira în crearea unor ţinute originale şi unice.

Ţinuta de azi

Aşa s-a întâmplat şi când am construit ţinuta de azi, în care am combinat o cămaşă de in de un verde intens cu pantaloni şi un sacou bej natur.

Combinația dintre bej şi această nuanţă de verde este rafinată și subtilă, deoarece bejul îmblânzeşte intensitatea verdelui, păstrând, în acelaşi timp, un contrast care oferă dinamism ţinutei.

Am completat ţinuta cu accesorii maro – pantofi, geantă şi bijuterii –  care deşi fac parte din aceeaşi gamă cromatică cu bejul, părăsesc zona neutră şi aduc un plus de culoare.

Ţinuta obţinută este una smart-casual, care poate fi purtată la birou dar şi în timpul liber.

Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

Şi pentru că verdele este o culoare foarte la modă în acest sezon, m-am gîndit că v-ar fi utile câteva sugestii de asortare, grupate pe culori.

Două nuanţe diferite de verde

Verde cu bej

Verde cu alb

Verde cu galben şi portocaliu

Verde cu roz şi fuchsia

Verde cu albastru

Verde cu mov

Verde cu negru

Verde cu maro

Verde cu roşu şi bordo

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

O alăturare firească – galben şi verde

Verde, alb şi lila – o combinaţie interesantă

În trend – verde lime

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cu ce asortezi verdele
Article Name
Cu ce asortezi verdele
Description
O ţinută în verde şi bej şi mai multe sugestii de asortare.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *