Casual chic în verde

Casual chic nu este un stil propriu-zis, ci mai degrabă o aspiraţie: să arăţi chic dar în acelaşi timp să pară că nu ai depus nici un efort pentru elaborarea ţinutei.

O ţinută casual chic se defineşte mai degrabă prin ceea ce nu este: nu e “de cucoană”, nici excesiv de elegantă sau asortată. Are un aer uşor neglijent, puţin nonconformist şi adesea combină piese aparţinând unor stiluri diferite.

În general stilul mizează pe combinaţii de culori neutre asociate cu o culoare puternică drept accent, iar dungile reprezintă imprimeul casual chic prin excelenţă.

Un exemplu de ţinută casual chic este cea pe care am alcătuit-o astăzi, cu gândul de a pune în valoare acest minunat trench verde.

Culoarea este superbă şi se asortează frumos cu mov, albastru, lila sau alb. Am preferat însă negrul, pentru că mi s-a părut că scoate cel mai bine în evidenţă strălucirea verdelui.

Pe sub trench am purtat nişte pantaloni negri evazaţi şi un tricou lung în dungi alb-negre.

Pentru că tricoul este destul de lung şi larg, am simţit nevoia să-mi marchez cumva talia şi în locul unei curele obişnuite am folosit cordonul verde al trench-ului.

Am încălţat nişte tenişi negri cu talpă albă care se asortează cu dungile tricoului şi am ales un colier la baza gâtului cu un şnur verde, asemănător trench-ului.

În fine, am completat ţinuta cu o geantă cross-body care păstrează gama negru-alb-gri.

Am obţinut o ţinută chic, tinerească şi modernă, perfectă pentru o zi luminoasă de primăvară.

Dacă te inspiră, iată unde poţi găsi piese asemănătoare:

Trench  aici
Tricou  aici
Pantaloni  aici
Tenişi  aici
Geantă  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Combinaţii neobişnuite de culori – verde şi mov

Da, poţi asorta verde cu albastru!

Ce se poartă – verde olive

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Casual chic în verde
Article Name
Casual chic în verde
Description
O ţinută cu pantaloni negri, tricou în dungi şi un trench verde
Author
MaxineOver50

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *