Culorile primăverii – albastru cobalt

Peste o săptămână e 1 Martie, primăvara e practic aici.  Deşi, cel puţin în Bucureşti, iarna asta a fost foarte blândă – n-am avut zăpadă deloc şi nici frig n-a prea fost – aştept primăvara cu aceeaşi nerăbdare ca în fiecare an.

Abia aştept să ies din ghete şi să port din nou pantofi şi tenişi, să las în şifonier paltoanele şi să trec la jachetă de blugi şi sacouri. Dar mai ales să port culori, în toată splendoarea lor.

Pentru că în această primăvară, parcă mai mult ca oricând, în toate vitrinele şi magazinele online poţi vedea o abundenţă de culori minunate: portocaliu, galben, tot felul de nuanţe de verde, roz şi fuchsia, albastru, violet şi roşu.

Poate fi o reacţie la culorile neutre ale ţinutelor de interior care ne-au acaparat viaţa în ultimii doi ani, un soi de eliberare prin culoare, o celebrare a libertăţii regăsite odată cu sfârşitul pandemiei.

M-am lăsat şi eu îmbătată de această explozie coloristică şi mi-am cumpărat culori pe care nu le-am mai purtat până acum, le veţi vedea în ţinutele viitoare.

Pentru azi am pregătit o ţinută in care am asociat un blazer albastru cobalt cu pantalonii cu imprimeu floral stilizat pe care i-aţi mai văzut aici.

Am purtat un tricou simplu bleu aqua, tenişi albi şi un colier albastru.

Este o ţinută casual, comodă şi colorată, perfectă pentru o plimbare de primăvară. Dacă te inspiră, iată unde poţi găsi piese asemănătoare:

Pantaloni  aici
Blazer  aici
Tricou  aici
Tenişi  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Culori de Valentine’s Day

Cum să învingi Blue Monday cu propriile-i arme

Verde şi negru – o asociere rafinată

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Culorile primăverii – albastru cobalt
Article Name
Culorile primăverii – albastru cobalt
Description
O ţinută cu blazer albastru cobalt, pantaloni cu imprimeu floral şi tricou aqua.
Author
MaxineOver50

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *