Roşu şi negru

Nu, nu e vorba de celebrul roman al lui Stendhal, ci de ţinuta mea de azi 🙂

Ambele culori fac parte din paleta mea coloristică, clară şi contrastantă, şi le port adesea, în diverse combinaţii. Dacă vrei să afli mai multe despre anotimpul tău cromatic ţi-o recomand cu căldură pe Irina de la capsulacustil.ro.

Azi am ales clasicul roşu şi negru mai ales pentru că am vrut să mai port o dată această fustă superbă de la Roman Originals, înainte să o pun la păstrare pentru vara viitoare.

Cât timp zilele sunt încă blânde, parcă nu-ţi vine să te desparţi de rochiile şi fustele de vară, uşoare şi pline de culoare. Dar pentru a fi totuşi în acord cu anotimpul, am combinat fusta cu botine negre din piele întoarsă şi un top negru, care creează contrastul pe care l-am dorit.

Jacheta roşie din doc, cu o culoare şi o croială minunate, este de la Bonprix, dar din păcate nu mai e disponibilă. Ar putea fi însă înlocuită cu succes cu un sacou casual roşu, ca acesta.

Dacă îţi doreşti şi tu o ţinută asemănătoare iată de unde poţi cumpăra piese similare:

Fustă   aici
Jachetă   aici sau aici
Botine   aici
Geantă  aici

Cu drag, Maxine.

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi roşu dacă eşti plinuţă

Cum să porţi negru după 50 de ani?

Cum să te îmbraci după 50 de ani

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Roşu şi negru
Article Name
Roşu şi negru
Description
Descrierea ţinutei de azi, în roşu şi negru.
Author
Maxine Over 50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *