De ce ar trebui să-ţi cumperi o vestă lungă

Nu îmi plac în mod deosebit vestele, mai ales cele de iarnă, matlasate. Sunt destul de friguroasa nu înţeleg utilitatea unei piese vestimentare care îmi lasă tocmai braţele neprotejate de frig.

Dar pentru că vesta este o piesă care a intrat puternic în trend în ultimele sezoane, i-am acordat o şansă şi mi-am cumpărat, la începutul iernii, o vestă neagră lungă.

La fel cum s-a întâmplat şi cu alte piese vestimentare pe care le-am privit cu reţinere la început, am avut surpriza să constat că îmi place. Este o piesă versatilă, care arată bine în ţinute diverse şi care alungeşte vizual silueta.

O vestă lungă poate fi purtată peste o rochie cambrată, mascând astfel o siluetă cu forme rotunjite, dar şi cu o fustă cloş sau nişte blugi bootcut, în ţinute cu un aer retro în stilul anilor ’70.

Primăvara, atunci când nu-ţi vine să pleci doar în fustă şi bluză, dar nu e atât de răcoare încât să fie nevoie de un pardesiu sau o jachetă, vesta te îmbracă exact atât cât e necesar.

Ţinuta mea de azi pleacă de la aceleaşi piese ca şi cea de ieri: o bluză în culoarea anului, very peri şi o fustă mov intens.

Dar în loc de trenci, mi-am pus pe deasupra vesta mea neagră, lungă şi am completat ţinuta cu pantofi negri cu toc mediu şi o geantă în nuanţe de roz prăfuit.

Am obţinut astfel o ţinută de birou elegantă şi comodă, potrivită pentru o zi de primăvară.

Din păcate vesta tricotată pe care o port eu nu mai e disponibilă dar am găsit la Answear un alt model de vestă, din stofă, cu revere, în stil trenci. O altă vestă în acelaşi stil dar pe bej poţi găsi la AboutYou şi de asemenea, şi pe negru.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Când e soare cu dinţi primăvara, trenciul e prietenul tău

O vestă lungă şi o ţinută cu aer retro

Cum să porţi rochie tricotată când eşti plinuţă

Chartreuse

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
De ce ar trebui să-ţi cumperi o vestă lungă
Article Name
De ce ar trebui să-ţi cumperi o vestă lungă
Description
O ţinută cu bluză şi fustă mov şi o vestă neagră lungă.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *