O rochie cu imprimeu indian pentru zile însorite

A fost ploaie şi frig de Paşte, dezamăgitor pentru cei care au plecat de-acasă dar nu neplăcut pentru noi, care am petrecut prima zi cu copiii noştri şi pe cea de-a doua cuibărindu-ne cu pisoiul sub pătură. 🙂

Prognoza nu se anunţă bună nici pentru perioada următoare dar cum eu sunt o optimistă incorigibilă, prefer să mă gândesc la zile însorite, cer senin şi rochii vaporoase.

Aşa că, iată, am să continui şi azi seria de recomandări de rochii de primăvară-vară de la Bonprix, pe care le-am cumpărat de-a lungul timpului şi sunt încă disponibile pe site.

Rochia de azi este un model cu un pronunţat aer retro, care aminteşte de moda hippie a anilor ’70.

Are un imprimeu de inspiraţie indiană, cu flori stilizate şi o bordură lată al cărei desen se repetă la piept şi la mâneci. Este croită lejer, în formă de A cu volane la poale, nu este excesiv de lungă, deci e potrivită şi pentru mignone.

Materialul este o vâscoză subţire, foarte plăcută pe piele, iar imprimeul bogat ascunde imperfecţiunile siluetei.

Pentru mine această rochie a fost o dragoste la prima vedere, am cumpărat-o imediat ce am văzut-o, fără să mai petreacă un timp în lista de favorite, cum se întâmplă de obicei. Şi bine am făcut, pentru că acum doi ani, când a apărut, modelul s-a epuizat aproape imediat.

Din fericire Bonprix a suplimentat stocul iar acum rochia e din nou disponibilă, aşa că v-o recomand cu căldură şi vouă. În realitate e şi mai frumoasă. 🙂

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi o rochie de vară la birou

Cum să porţi o cămaşă peste rochie… şi de ce

Cum să accesorizezi o rochie înflorată

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
O rochie cu imprimeu indian pentru zile însorite
Article Name
O rochie cu imprimeu indian pentru zile însorite
Description
O rochie cu aer hippie şi imprimeu indian.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *