Cum să porţi o rochie de vară cu sacou

Oricând ies din casă vara, în afara ieşirilor utilitare (cumpărături, piaţă, service) când prefer pantalonii, ţinuta mea favorită este rochia.

Am avut o perioadă când îmi plăcea mai mult combinaţia de fustă cu top, dar comoditatea rochiilor şi aerul stilat pe care-l oferă fără bătaie de cap, m-au făcut să le prefer.

Am o mulţime de rochii de vară din vâscoză, in sau bumbac, uşoare, plăcute pe piele şi cu croieli lejere, minunate pentru zilele toride.

Cea mai nouă, pe care o port în ţinuta de azi, mi-am cumpărat-o de la Bonprix acum câteva săpămâni. Este o rochie amplă din vâscoză, cu un foarte interesant imprimeu albastru cu verde.

Chiar accentele verzi ale imprimeului mi-au atras atenţia, pentru că erau exact aceeaşi nuanţă de verde ca şi sacoul pe care l-aţi mai văzut în nişte ţinute în primăvara asta.

Poţi purta o rochia de vară cu sacou?

Sacourile sunt piese specifice ţinutelor office iar asocierea lor cu rochii largi, colorate sau înflorate cum sunt cele de vară, ar putea să pară nepotrivită.

Desigur, armonia unei astfel de ţinute depinde în bună măsură de stilul sacoului.

Există sacouri office, din stofă uni sau cu dungi/carouri discrete, după cum există sacouri casual de vară, din materiale uşoare (in, bumbac sau vâscoză), albe sau colorate, cu imprimeuri pronunţate şi croieli lejere.

Dacă e nepotrivit să asociezi o rochie vaporoasă un sacou office sobru, asortarea rochiei cu un blazer de vară dă naştere unei ţinute moderne şi stilate.

Un bun exemplu este ţinuta mea de azi în care am purtat rochia cu sacoul verde, dar la fel de bine ar fi mers cu un sacou albastru sau alb.

Pentru a accentua aerul estival al ţinutei am completat-o cu sandale albe cu platformă şi un coş de pai la care am legat o eşarfă galben citron cu accente verzi.

Dacă ţinuta mea te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • Rochia e de la Bonprix, este disponibilă în gama de mărimi de la 36 la 54.
  • Un sacou verde deschis găseşti la Bonprix aici sau la AboutYou aici, aici sau aici.
  • Nişte sandale albe cu platformă, foarte comode, găseşti la Born2Be.
  • O geantă tip coş cu detalii albe tot la Born2Be.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Alte ţinute cu rochie de vară şi sacou

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

O rochie cu imprimeu indian pentru zile însorite

Cum să porţi o rochie caftan

Două moduri de a purta o rochie cu imprimeu zebră

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să porţi o rochie de vară cu sacou
Article Name
Cum să porţi o rochie de vară cu sacou
Description
O ţinută cu rochie maxi şi sacou verde.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *