O rochie cu imprimeu exotic pentru mignone

Am primit multe întrebări de la doamnele mignone care doreau recomandări pentru haine cu mărimi petite – adică destinate celor cu înălţimea mai mică de 1,60 m.

Aşa încât astăzi vă recomand o rochie special destinată siluetelor petite, cu un imprimeu exotic fabulos, în nuanţe de roşu, roz şi maro pe fond verde olive.

Deşi are lungime maxi, rochia este mai scurtă decât cele pentru siluetele înalte, dar ceea ce este mai important, are o croială care pune în valoare silueta, fără s-o copleşească.

Femeile mignone se confruntă adesea cu faptul că rochiile de vară sunt prea largi şi dau impresia că silueta lor se pierde în amploarea rochiei.

Din fericire, aici nu este cazul. Rochia este într-adevăr, lejeră, dar croiala urmăreşte uşor liniile corpului iar fluiditatea materialului face ca acesta să cadă lin, fără să amplifice dimensiunile siluetei.

Mărimea

Eu mi-am cumpărat de la Bonprix mărimea 48 în versiunea regular a rochiei, care este încă disponibilă dar doar pentru măsuri mici.

Versiunea petite este disponibilă în gama de mărimi de la 36 la 52, aşa că dacă eşti mignonă vei găsi precis mărimea care ţi se potriveşte.

Cred că şi dacă eşti mai înaltă poţi să-ţi cumperi petite, dacă nu te deranjează că va fi ceva mai scurtă, probabil până la mijlocul gambei.

Cum poţi purta rochia

Fiind realizată din ţesătură de vâscoză, rochia este uşoară şi răcoroasă, minunată pentru zilele călduroase de vară.

Dar la fel de bine poate fi purtată primăvara sau toamna, cu o geacă de blugi, un cardigan sau o jachetă de piele.

Poţi găsi rochia la Bonprix:

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Când iubeşti imprimeurile florale

Când te laşi inspirată de culorile imprimeului

Cu ce te înnoieşti de Paşte?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
O rochie cu imprimeu exotic pentru mignone
Article Name
O rochie cu imprimeu exotic pentru mignone
Description
O rochie de vâscoză cu imprimeu exotic, potrivită pentru femeile mignone.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *