Little black dress şi animal print

Nu sunt rare ocaziile când trebuie să te îmbraci elegant dar nu aşa de sofisticat ca la nuntă şi nici aşa de oficial ca la birou.

Când mergi la operă sau la teatru, la un vernisaj al unei expoziţii, la premiera unui film, la cină cu partenerul tău sau chiar la o întâlnire romantică, de ce nu? 🙂

Pentru ocazii de acest fel ai nevoie de o ţinută de zi, suficient de lejeră pentru a te simţi bine în ea, fără exces de brizbrizuri (paiete, dantelă, sclipici) dar fiind totuşi destul de elegantă pentru a marca natura specială a evenimentului.

Dacă nu-ţi plac riscurile stilistice, o rochie neagră este exact ceea ce ai nevoie.

Little black dress

Am mai scris aici de multe ori despre cât de utilă este o rochie neagră – little black dress –  în garderobă şi cum poate fi ea purtată în stiluri diverse, de la ţinutele de ocazie, la cele office şi casual.

Rochia neagră pe care o port în ţinuta de azi este de la Bonprix şi o mai puteţi găsi aici, într-o gamă limitată de mărimi. Dar am găsit câteva alte modele de rochii negre la care sunt disponibile mai multe mărimi, vă las linkurile mai jos.

Am dorit să creez o ţinută elegantă de zi, aşa că am asociat rochia cu accesorii animal print: sandale cu toc mediu, o poşetă plic cu lanţ auriu, coliere cu zale mari şi cercei rotunzi.

Ca să aduc şi o notă estivală mi-am marcat talia cu o curea împletită neagră, a cărei cataramă rotundă corespunde discret cu imprimeul colierului.

Este o ţinută lejeră dar elegantă, care poate fi purtată cu succes în oricare dintre situaţiile enumerate mai sus.

Dacă te inspiră şi îţi doreşti şi tu o rochie neagră, iată ce îţi recomand.

Cât despre accesorii, iată unde găseşti unele asemănătoare:

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Veşnic clasicul negru şi Rochia minune

Cum să porţi negru vara

Cum să treci de la elegant la casual, în trei paşi simpli

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Little black dress şi animal print
Article Name
Little black dress şi animal print
Description
O ţinută cu rochie neagră şi accesorii animal print.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *